Служебните министри ва здравеопазването и на регионалното развитие – д-р

...
Служебните министри ва здравеопазването и на регионалното развитие – д-р
Коментари Харесай

Протестиращи: За истинска нова детска болница! Против измамата на Ананиев за 95 млн. лв.

Служебните министри ва опазването на здравето и на районното развиване – доктор Стойчо Кацаров и Виолета Комитова ще провеждат среща с недоволстващите за бъдещето на детската болница, стана ясно при започване на днешното постоянно държавно съвещание.

Припомняме, че през вчерашния ден се организира среща на служебния министър на районното развиване и благоустройството арх. Виолета Комитова с представители на страните, участващи в осъществяването на плана за създаване на Национална детска болница. След диалозите стана ясно, че Министерство на здравеопазването би трябвало да внесе ново предложение за изменение на подробния организационен проект за построяването на болничното заведение.

Точно на 27 май 2020 година Борисов даде обещание: „ С доста обич желаеме да създадем новата детска болница. Нещо, което е заченато в проблем, каквото и да създадем, и златна да я създадем тази болница, постоянно ще има недоволни от нея. Затова взехме решение да я съборим остарялата постройка, само че мястото е доста положително в клъстер от други лечебни заведения, в паркова среда. “

А през днешния ден няма нито позволение за градеж, нито искане за срутване на рушащото се бетонено скеле, което най-нагло беше пробутвано вместо същинска детска болница.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР