Служебните кабинети не могат да служат за алтернатива на каквото

...
Служебните кабинети не могат да служат за алтернатива на каквото
Коментари Харесай

Даниел Митов: Служебните кабинети не могат да служат за алтернатива на каквото и да е било

Служебните кабинети не могат да служат за опция на каквото и да е било. Тях никой не ги е избирал, назначава ги президентът - краткотрайно, в тази ситуация за два месеца, най-вече, с цел да създадат избори. Така Даниел Митов от ГЕРБ разяснява пред държавното управление, назначено от президента.

По думите му посредством служебния кабинет Радев „ си пуска мостове към евентуални свои съдружни сътрудници за президентските избори”.

„ Очаквано, вкарва Българска социалистическа партия през задния ход на властта. Те явно по различен метод досега не могат да осъществят тази своя упоритост. Очевидно е, че се пробва да даде сигнали да други групи хора”, добави Митов.

Относно състава на служебното държавно управление той съобщи: „ Събрал някакви хора. Сред тях има такива от кабинета на Орешарски, има хора от Българска социалистическа партия. Събрал хора и решил, че това са тези, които могат да избутат тези два месеца до изборите”, счита Митов.

Той разяснява и думите на водача на ГЕРБ Бойко Борисов от вторник, който сподели: „ Предстоят ни два тежки месеца против доста пари, които са изправени против нас. Парите на олигархията”.

„ Кого тъкмо е имал поради под олигархията министър председателят ще би трябвало да задълбочи. Не го е направил в този момент, само че ще го направи за в бъдеще, аз съм уверен. При всички положения в България, откогато сме почнали прехода към народна власт, има кръгове, които последователно си се утвърдиха и по един или различен метод въздействат върху властовите решения”, разясни Митов.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР