Службното правителство уволни директора на Националната агенция по приходите Галя

...
Службното правителство уволни директора на Националната агенция по приходите Галя
Коментари Харесай

Служебният кабинет уволни директора на НАП

Службното държавно управление уволни шефа на Националната организация по приходите Галя Димитрова , а нейното място бе назначен Румен Спецов .
Новият шеф на приходната организация е показан като висококвалифициран специалист с над 10 години опит в Национална агенция за приходите, както и с експертиза в региона на данъчната политика и законодателство и отбраната на националната сигурност.
 Шефката на Национална агенция за приходите още веднъж с увеличена заплата Шефката на Национална агенция за приходите още веднъж с увеличена заплата
Със свое решение държавното управление усили главната месечна заплата на изпълнителния шеф на Националната организация за приходите (НАП)...
Той е завяърши Стопанската академия в Свищов със специалности „ Икономика и търговия “ и „ Вътрешен финансов надзор “, както и Академията на Министерството на вътрешните работи със компетентност „ Защита на националната сигурност “.
В интервала 2009 година – 2015 година Румен Спецов е работил в Централното ръководство на Национална агенция за приходите, а от 2001 година до 2006 година е работил в Териториална дирекция на Национална агенция за приходите – Добрич.
През последните години е съветник в региона на финансите и данъчното законодателство. Решението на Министерския съвет за промяната на шефката на Национална агенция за приходите е признато неприсъствено.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР