Службата за контрол на чуждестранните активи на САЩ е наложила

...
Службата за контрол на чуждестранните активи на САЩ е наложила
Коментари Харесай

Борис Бонев с коментар за санкциите срещу Делян Пеевски и Васил Божков от САЩ

" Службата за надзор на задграничните активи на Съединени американски щати е наложила наказания на Васил Божков, Делян Пеевски и Илко Желязков. Това е директен резултат от използването на закона Магнитски и поради " забележителната роля в корупцията в България " на тези три лица. Междувременно Борисов е бил привикан в резиденцията на американската посланичка.
Още един доста забавен откъс - Пеевски интензивно е работил, с цел да повлияе отрицателно на българския политически развой по време на локалните избори през 2019 година ", написа самостоятелният общински консултант.
 Съединени американски щати оповестиха наказания против Делян Пеевски и Васил Божков Съединени американски щати оповестиха наказания против Делян Пеевски и Васил Божков
Бившият народен представител от Движение за права и свободи Делян Пеевски и избягалият в Дубай Васил Божков влизат в санкционния лист на Съединени американски щати. Това излиза наяве от публично...
" In September 2019, Peevski actively worked to negatively influence the Bulgarian political process in the October 27, 2019 municipal elections. " Фандъкова, здравей!
Вярвам, че скоро и той ще бъде запълнен в този лист! Живеем в забавни времена, в които е извънредно значимо като народ да се обединим и да изринем мутрите от властта! Затова след по-малко от час, дано бъдем пред Съдебната палата. "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР