Слуховете за моята политическа смърт са силно преувеличени, както винаги.

...
Слуховете за моята политическа смърт са силно преувеличени, както винаги.
Коментари Харесай

Ето какво обеща скандален политик от ИТН

" Слуховете за моята политическа гибел са мощно пресилени, както постоянно ". Това написа юристът Петър Илиев в профила си в Twitter.

Кандидатът за вътрешен и правосъден министър от неосъществените проектокабинети на " ИТН " от през вчерашния ден не е част от партията. Това стана ясно след премахването му от формалната интернет страница на Има Такъв Народ, както и от думите на основния ѝ секретар Виктория Василева.

Председателят на парламентарната група на „ ИТН “ Тошко Йорданов назова „ партенки “ слуховете, че партията на Слави Трифонов към този момент няма да разчита на юриста Петър Илиев, който беше упрекнат в плагиатство.

„ Първо, Петър Илиев не е член на партията, той е специалист. Ще разчитаме на него по същия метод, нищо не се е трансформирало в връзките ни. Това е последната партенка, която върви от през вчерашния ден “, разгласи Йорданов в коридорите на Народното събрание преди последното съвещание на 46-ото Народно заседание.

Попитан от Нова ТВ дали юристът още веднъж може да бъде препоръчан за министър от Има Такъв Народ в бъдеще, Йорданов отговори: „ Това е доста надалеч във времето “.

За това, че Има Такъв Народ е „ затворена страница “ за Петър Илиев, се заприказва след изявление на зам.-председателя на ПГ на партията Виктория Василева пред „ Дневник “. Във вторник тя сподели, че „ случилото се е завършила страница от политическата история на „ ИТН “ към този миг “.

„ Гледаме напред и се опитваме да не повтаряме същите неточности “, добави Василева. По думите ѝ - освен Петър Илиев, само че и " доста други хора " не попадали в бъдещия взор на партията. " Нещата би трябвало да се случват по по-различен метод, най-вероятно и в подбора на имената ", счита тя.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР