Слуховете са политическата смърт на Радев са силно преувеличени. Новото

...
Слуховете са политическата смърт на Радев са силно преувеличени. Новото
Коментари Харесай

Кукловодите на Радев имат най-силното лоби в МВР, отбраната и службите

Слуховете са политическата гибел на Радев са мощно пресилени. Новото държавно управление, със всичките ми запаси към него, би трябвало да покаже храброст и да смени втория, третия и четвъртия ешелон „ радевци “ окопани в министерства, служби и организации през последните три години.

Повечето са хора на тандема Копринков-Узунов, само че също на Манолова, Р. Петков, Кирил Добрев и компания. Радев към момента държи властта в ръцете си.

Съпротивата ще е страшна, ударите също. Така, че насладата от сформиране на държавно управление и „ махането “ на Радев е преждевременна. Войната занапред стартира. Две министерства ще са „ литмуса “ за това държавно управление. Министерство на защитата и Министерство на вътрешните работи. Ако там не бъдат заменени управителните фрагменти на „ радевци “, държавното управление ще потъне скопоростижно.

Същото важи и за управлението на специфичните служби. Защото знаем, че  кукловодите на Радев имат най-силното лоби там. А те са от ПГУ-ДС, Военно контраразузнаване (Трето управление на ДС) и Разузнавателно управление на Министерството на нар.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР