Слуховете, че Анита Мейзер се крие се оказаха напълно неверни.

...
Слуховете, че Анита Мейзер се крие се оказаха напълно неверни.
Коментари Харесай

Анита Мейзер Избяга Извън България

Слуховете, че Анита Мейзер се крие се оказаха изцяло погрешни. Скандалната Мисис България, която излежа присъдата си и излезе дефинитивно на независимост в края на март 2019 година, изчезна от общественото полезрение, само че не тъй като се е скрила, а тъй като се е прибрала в Лас Вегас, където живее от 20 години.

Анита се е върнала към естествения си метод на живот и даже е почнала работа. Скандалната миска се е захванала като управител в българското заведение в международната столица на хазарта.

Много от българите посещаващи фамозният ресторант “BG Bistro” всекидневно се срещат с фамозната ни сънародница и точно завърнал се неотдавна от там един от тях разкри пред нашата медия за новостите към силиконовата звезда.

Собствениците на заведението Румен и Влади поканили Анита да им оказва помощ до момента в който шефката е в майчинство, а варненката с наслада се отзовала на опцията да бъде от изгода, написа lifeonline.bg.

Посетителите несъмнено се радвали да видят локалната звезда и интензивно се интересували по какъв начин се усеща след изживения смут около гибелта на брачна половинка й и престоя зад решетките. Те предложили подпомагане и помощ от всевъзможен тип на вдовицата, описа още източникът.

Българското бистро е привлекателен център за родните емигранти оттатък океана, там постоянно гостуват и известни наши артисти и реализатори, като Николай Урумов, рокаджийката Милена, дует Ритон, Кичка Бодурова, Михаил Билалов и други български любимци.

Утре (20 ноември) Анита ще посрещне като същински рокзвезди Наско и сътрудниците му от Б.Т.Р., а след седмица в българското бистро в Лас Вегас ще гостуват Фики и Галена.

Вкусната кухня пък е направила ресторанта известно място освен измежду българите в Невада, а и в задачите щати. Заведението се е трансформирало в локална забележителност и е наложителна спирка за всеки клиент на меката на
хазарта.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР