Случки от всекидневието и свидетелски разкази за важни събития са

...
Случки от всекидневието и свидетелски разкази за важни събития са
Коментари Харесай

Журналистът Владимир Береану с книга за своя живот

Случки от всекидневието и свидетелски разкази за значими събития са поместени на страниците на " За кого звъни телефонът ". Представянето беше довечера в Театър " Българска войска ".

Разказва с подигравка. За всякакви времена и всякакви парадокси. Преди години едно от лицата на " Частен случай " избира да живее в България, вместо в Румъния. Животът му отрежда както да бъде предводач на Живков и Чаушески и да направи изявление с Бил Гейтс, по този начин и да демонстрира проблемите към нас.

Днес на фона на многочислените събития и осведомителния поток журналистът избира да се върне постепенно към спомените от близкото минало. С книгата " За кого звъни телефонът? ".
Владимир Береану, публицист: През тези години звънеше за мене, само че от разнообразни видове телефони. Телефони, които не знаеш кой те търси, до през днешния ден, когато знаеш и го изключваш.
Книгата е мотив за и съпоставяне на публицистиката.
Владимир Береану, публицист: По мое време публицистиката беше четвърта власт. Сега публицистиката е отражение на трите управляващи. За страдание в този момент публицистите изгубиха хъса, който имат и опозиционния детайл.
Ако в този момент Владимир Береану работеше в " Частен случай ", споделя, че щеше да му се постанова да споделя за доста по-големи парадокси.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР