Случайно попадналата в министерството на труда като зам.-министър Султанка Петрова

...
Случайно попадналата в министерството на труда като зам.-министър Султанка Петрова
Коментари Харесай

ВМРО социалната зам.-министърка Султанка Петрова доказа, че ѝ трудно да излезе от клишето на заучените фрази

Случайно попадналата в министерството на труда като зам.-министър Султанка Петрова за следващ път потвърди, че ѝ е мъчно да излезе от клишето на заучените изречения.

Протежето на сътрудник Иван сричаше едно и също в студиото на Хекимян и с всяка поредна дума доказваше на гласоподавателите, че нищо не схваща от обществена политика. Петрова постоянно се титулова "доктор ", само че премълчава уточнението, че тя не е лекар по медицина.

Ямболийката е известна в средите на патриотарите като Сузито, заради характерните умения, които владее.
В 43-то Народно заседание Сузито бе народен представител от групата на Патриотичния фронт и единственото, с което може да бъде запомнена е, че се хвалеше непрестанно с непознати законопроекти, които си преписваше като свои. Все отново Сузито, което е видно, че не прелива от познания сподели и някои истини за некадърното ръководство на ОПГ. Една от тези истини е, че губим доста младежи съгласно Сузито, а ние бихме споделили, че просто ги прогонват от личната ни страна.

Нека напомним на Сузито, че в Англия българската лютеница се продава за 1.11 лв., заплатите им са 3000 евро, до момента в който същата лютеница в България се продава за 4.00 лв. при нашенските заплати от 300 евро. Сузито обаче надали ще разбере тези обществени тънкости. От визията ѝ обаче се вижда, че схваща от скъпи изкуствени зъби, струващи колкото пенсиите на едно българско село за месец?
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР