Случаят в Сотиря показва за пореден път, че концепцията за

...
Случаят в Сотиря показва за пореден път, че концепцията за
Коментари Харесай

Каракачанов: Случаят Сотиря показа, че концепцията ми е правилна

Случаят в Сотиря демонстрира за следващ път, че концепцията за несоциализираните общности, която предложих, би трябвало да бъде призната, написа във " Facebook " водачът на Вътрешна македонска революционна организация, министър на защитата и вицепремиер Красимир Каракачанов.

Преди дни юноша от сливенското село Сотиря изнасили и умъртви седем годишно момиченце. Заподозреният причинител Мартин Трифонов бе хванат след ден търсене. Към момента той се намира в болница.

" Знам, че някои сътрудници се боят от Европа, само че за мен сигурността на българските жители е по-важна от намръщените физиономии на служителите в Брюксел. Бог да елементарни починалото дете! И най-строго наказване за отговорния. ", написа Каракачанов във връзка на трагичния случай в сливенското село Сотиря, при който дете е било насилено и бито от рецидивист и загуби живота си, показват от Вътрешна македонска революционна организация.

Като заместител министър-председател на България преди повече от половин година Каракачанов предложи за разискване и приемане Концепцията за промени в политиката за интеграция на циганския /ромския/ етнос в Република България и ограниченията за реализацията им, се показва в прессъобщението на партията.

 Психиатър: Убиецът от Сотиря е с профила на Северин от Русе и Илиян Здравков, който умъртви Вероника Виж още Психиатър: Убиецът от Сотиря е с профила на Северин от Русе и Илиян Здравков, който умъртви Вероника
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР