Случаят Скрипал е подготвена и извършена от британските власти авантюра,

...
Случаят Скрипал е подготвена и извършена от британските власти авантюра,
Коментари Харесай

Русия за случая Скрипал: Това е авантюра на Лондон

Случаят Скрипал е готова и осъществена от английските управляващи случка, съобщи служителят на съветското външно министерство Владимир Ермаков, написа газета.ру.

Директорът на департамента по въпросите за неразпространяване и надзор върху въоръженията в дипломатическата централа на Москва разяснява отравянето на някогашния полковник от Главното разследващо ръководство (ГРУ) Сергей Скрипал и щерка му Юлия Скрипал на конференция в постройка на ведомството. "Нито едно от обвиняванията, които насочва Лондон към нас, е най-малкото безпочвено. Това не е наша случка. Всичко това бе планувано и осъществено от Лондон ", безапелационен бе той.

По думите на Ермаков сериозният взор върху обстоятелствата дава съображение за две версии. "Първата е, че управляващите на Острова не могат да се защитят от терористичен акт. Втората възможност е, че британците стоят зад тази случка ", уточни още той.

Ермаков също изрази догатката, че към този момент е мъчно да се намерят някакви доказателства. "Вероятно уликите към този момент са унищожени ", сподели чиновникът.

66-годишният мъж и 33-годишната жена бяха открити в безсъзнание след отравяне с нервнопаралитично вещество край мол в югозападния британски град Солсбъри при започване на март.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР