Случаят с убийството на бизнесмена Николай Дракополов в София е

...
Случаят с убийството на бизнесмена Николай Дракополов в София е
Коментари Харесай

Показно убийство: Какви са версиите за разстрела на бизнесмена Николай Дракополов?

Случаят с убийството на предприемача Николай Дракополов в София е характерен образец за професионално осъществено закононарушение - килърът е нает от гарант, с цел да извърши даденото действие.

Това сподели в студиото на „ Тази заран “ криминалистът Иван Савов.

„ Има безусловно всички характерности, които се следят в сходни обстановки – авансово изследван маршрут, лицето е изчакало да се появи джипа с жертвата, познавало е навиците му. Работата е свършена много бързо и невъзмутимо. Това, че е имало дете не го е тормозило, тъй като то не е било цел “, добави той.

Според криминалиста не е невероятно причинителят да бъде открит, тъй като може да се окаже, че в навалицата от коли е имало някой, който е снимал без да желае.

„ Важно е да се разбере кой е поръчителят на убийството, да се ревизират връзките на Дракополов “, добави той.

Според Савов може да е забъркан и някой, който до момента е бил във властта и да става дума за преразпределение на пазари незабавно след парламентарните избори.

„ Подобни закононарушения у нас се правят от жители на някогашни югославски републики, които имат боен опит или от жители на Руската федерация и някогашните руски републики “, изясни криминалистът и добави, че в целия свят подобен вид закононарушения се разкриват извънредно мъчно.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР