Словенската компания EK Water Blocks започна приема на поръчките за

...
Словенската компания EK Water Blocks започна приема на поръчките за
Коментари Харесай

EK предлага водни блокове за картите GeForce RTX 2080 и 2080 Ti с референтен дизайн

Словенската компания EK Water Blocks стартира приема на поръчките за водните блокове с цялостно покритие, предопределени за графичните карти GeForce RTX 2080 и RTX 2080 Ti, основани на платките с референтен дизайн. Новите охлаждания ще принадлежат към линията EK-Vector RTX 2000 и ще се оферират в четири разновидността, които се отличават по материалите, външния си тип и цената.


Водните блокове водят топлината от графичните процесори Nvidia TU102 и TU104, памет микросхемите от вида GDDR6 и от захранващата система. Основата може да бъде направена от „гола“ или никелирана мед, а неговата вътрешна конструкция обезпечава прекосяването на охлаждащата течност по най-горещите сектори. От вътрешната страна също има обичаен масив от микроканали, предопределени за възстановяване успеваемостта на охлаждането на GPU.



Корпусът на водните блокове е изработен от ацетал или транспарантен акрил. При моделите с надпис RGB, има добавена LED лента, чието ръководство се прави благодарение на дънната платка. Изводите на охладителната система са със общоприетите размери G1/4.



Най-достъпния вид ще е моделът с ацеталов похлупак и основа от „гола“ мед, чиято цена в интернет магазина на EKWB е €130. Там можете да закупите черна или никелирана подсилваща плоча от алуминий. В комплект с охладителя са включени всички нужни за монтажа термоелементи и един грам от термичната паста EK-TIM Ectotherm.



Доставките на новите артикули на EK Water Blocks ще стартират на 20 септември. Допълнителната подсилваща плоча с никелово покритие ще се появи две седмици по-късно. Препоръчителните цени (с включени налози и такси) на продуктите от серията EK-Vector RTX 2000 са дадени в таблицата по-долу.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР