Словачката Магдалена Рибарикова попари домакините на турнира от категория Премиер

...
Словачката Магдалена Рибарикова попари домакините на турнира от категория Премиер
Коментари Харесай

Магдалена Рибарикова спря Мария Шарапова в Москва

Словачката Магдалена Рибарикова попари домакините на шампионата от категория " Премиер " в Москва, побеждавайки тяхната любимка Мария Шарапова.

 Сладък успех за Мария Шарапова в Китай
Труден, само че сладостен успех за Маша в Китай

За рускинята следва шампионат в Москва

Маша завоюва първа купа в неделя след изтърпяното наказване. Тя победи в китайския град Тянзин, само че по-късно трябваше да пропътува повече от 6 хиляди километра. Рибарикова в това време загуби край в Линц (Австрия).

Срещата беше оспорвана и въпреки, че се играха два сета тя продължи съвсем 120 минути. В първия сет имаше два късни разменени пробива. Частта беше извоювана от словачката, която завоюва 7 от последните 8 точки.

Вторият сет също беше доста оспорван и пробивът стана чак в последната точка на мача, приключил при резултат 7-6(3), 6-4 за Рибарикова.

 Барбора Стрицова сграбчи купата в Линц
Барбора Стрицова сграбчи купата в Линц

Словачката трябваше да чака шест години за втори турнирен триумф

Словачката ще играе на осминафинал с французойката Ализе Корне, която през вчерашния ден отстрани друга представителка на домакините Екатерина Макарова.

Наталия Вихлянцева донесе малко наслада на публиката с триумфа си над естонката Кая Канепи с 6-3, 6-1. Тя стана една едвам третата рускиня, която ще играе на осминафинал. Вихлянцева ще се срещне с №3 Елена Веснина, която почива в първия кръг като една от Топ 4.

 Магдалена Рибарикова
Източник:

Магдалена Рибарикова
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР