Сложните жени предизвикват възхищение и страх едновременно. Ако сте получили етикета

...
Сложните жени предизвикват възхищение и страх едновременно.
Ако сте получили етикета
Коментари Харесай

10 качества на трудната жена, заради които е по-лесно мъжът да си тръгне, отколкото да остане

Сложните дами провокират удивление и боязън по едно и също време.

Ако сте получили етикета „ сложна “ жена, тогава несъмнено не сте нова в опитите да намерите мъж, заслужен за сериозна връзка. Може да ходите постоянно на срещи, само че след избран миг връзката пропада. Причината, заради която връзките ви стопират да се развиват, е вашата трудност. Много малко мъже могат да се схващат с жена като вас и ето за какво.

10 качества на сложната жена, поради които е по-лесно мъжът да си тръгне, в сравнение с да остане

1. Трудната жена задава дълбоки въпроси.

Сложно устроените дами обичат да се задълбочават, тъй като повърхностните диалози не са тяхна тематика. Дори това да е първа среща, те желаят да знаят повече за живота на мъжа и постоянно задават съществени въпроси, може би персонални или метафизичен, на които той не е подготвен да отговори.

2. Тя е брутално почтена

Сложната жена е почтена и пряма. Честността й е скъпа за нея и тя има вяра, че би трябвало да бъде извънредно почтена, без значение от всичко. Ако един мъж поддържа връзка с такава жена, той би трябвало да е подготвен да чуе чистата истината и тя чака същото равнище на почтеност от него.

3. Сложната жена е уверена в желанията си.

Тя знае кого и какво желае от живота. Обикновено тя не се нуждае от доста срещи, с цел да разбере дали в действителност харесва даден мъж – тя незабавно схваща това.
Трудната жена не изпитва потребност да преглежда други претенденти, преди да избере съответен човек. Тя отваря сърцето си единствено за специфичен мъж и незабавно го избира.

10 качества на сложната жена, поради които е по-лесно мъжът да си тръгне, в сравнение с да остане

4. Тя желае същинска връзка

Тя обича дългите диалози за живота с един мъж, да чуе за предишните му истории, за тестванията му. Една комплицирана жена се стреми да добави стойност към живота на своя мъж. Тя търси дълбока и откровена връзка, която надвишава заниманието и шегите.

5. Сложно устроената жена не се опасява от интимността.

Нейната потребност от фамилиарност върви ръка за ръка с нейната дълбочина. Сложната жена желае да стигне до по-дълбоки равнища, тя цени хубостта на интимността и даже страхът от болежка не й пречи да се сближи. Тя не има вяра, че близостта ще я накара да се почувства уязвима или в капан.

6. Тя вижда мъжа подобен, какъвто е в реалност.

Една комплицирана жена може да прозре един мъж, знае неговите уязвимости и е откровена за това по какъв начин го чете, даже в случай че това го кара да се усеща неловко. Тя просто желае той да почувства, че може да бъде себе си към нея и да знае, че е свестен.

10 качества на сложната жена, поради които е по-лесно мъжът да си тръгне, в сравнение с да остане

7. Комплексната жена желае поредност.

Тя търси откровена и трайна връзка и схваща какъв брой значима е последователността за връзка от такова равнище. Следователно тя не харесва всевъзможен тип непостоянно държание.

8. Тя е мощна във всичко

Каквото и да прави, тя го прави с огромна сила: започвайки с мислите си и завършвайки с страстите, изразите на обич. Не всички мъже могат да се оправят с подобен напън, само че тя е тъкмо такава, когато става въпрос за хората, които в действителност цени.

9. Трудната жена може да обича единствено мощно.

Ако един мъж не може да й даде дълбоката и съзнателна обич, която търси, тя в последна сметка ще си тръгне. Такава дама влиза във връзка единствено когато изпитва дълбоки усеща към индивида и не знае по какъв начин да бъде непринудена или „ просто да бъде другарка “ с този човек. Ако той не може да я обича толкоз, колкото тя го обича, тя ще се отдръпне.

10. Тя няма да чака мъжа

Трудната жена няма да чака мъжът да се убеди в възприятията си към нея. Ако той не посмее да й даде сърцето и доверието си, тя ще си тръгне. Ако той не успее да оцени нейната мощ, пристрастеност и дълбочина на природата, тя няма да пилее възприятията си към него. Въпреки че търси специфична връзка, тя е задоволително мощна, с цел да бъде сама.

Оценете тази статия
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР