Сложната политическа обстановка в света принуждава много хора, които са

...
Сложната политическа обстановка в света принуждава много хора, които са
Коментари Харесай

Как се продава бързо имот във Великобритания

Сложната политическа конюнктура в света принуждава доста хора, които са купили парцел зад граница, да го продадат. Най-пресният образец за това са връзките сред Англия и Русия. След абсурда „ Скрипал” те се обтегнаха до най-много и доста руснаци, купили парцели на Острова, желаят бързо да се разделят с тях. Как това да стане бързо и безболезнено? Ето и някои препоръки на експерти:

1. Намиране на „ близък” покупател.

Както демонстрира практиката, минимизирането на загубите от продажбата на парцел може да се реализира, в случай че той е бил платен на съответна цена в добър квартал. Добре е в случай че към въпросното жилище или къща демонстрират интерес съседи или родственици на съседите. Тъй като предложенията са доста, е значимо да се откри купувачът, който ще хареса точно този парцел и точно на това несъмнено място. Целта е да се откри стимулиран покупател.

2. Да се откри покупател, който обича уюта и хармонията.

Необходимо е къщата или жилището да са добре изчистени и подредени, с цел да могат да се създадат положителни фотоси. Именно фотосите са тези, от които евентуалният покупател ще придобие първи усещания за парцела. Може също по този начин да се начертае скица с пространствата и тяхната повърхност.

3. Да се дефинира вярната цена.

Във Англия практиката е тя да се дефинира откакто притежателят, който желае да се раздели с парцела, се срещне с няколко медиатора и изиска тяхното мнение. Не е добре още на първа среща с тях да се подписва контракт, защото това може да се окаже съмнително за организацията.

4. Да се даде оптималната по английските правила отстъпка.

Именно положителната отстъпка е отлична опция бързо да се продаде парцела. При това е значимо да се разбере и помни, че за Англия отстъпка от 10% е рекордна. Обикновено дискаунтът се движи в рамките сред 2% и 4%.

5. Използване опцията на аукциона.

Ако парцелът е ексцентричен и притежателят желае бързо да го продаде без значение от цената, то той може да го разгласи на аукцион.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР