Сливен. Редовно заседание на Общинския съвет по наркотични вещества-Сливен се

...
Сливен. Редовно заседание на Общинския съвет по наркотични вещества-Сливен се
Коментари Харесай

Сливен: Наградиха деца, участвали в конкурси на Общинския съвет по наркотични вещества

Сливен. Редовно съвещание на Общинския съвет по наркотични вещества-Сливен се организира през днешния ден. Това оповестиха от Община Сливен . Заседанието стартира с връчване на награди на деца, отличили се в състезания за рисунка. Конкурсите бяха на тематики “Мамо, баща, батко- не пушете “ и „ Безопасно придвижване “, а децата сами избираха в кой от тях да се включат. Те са проведени от Общинския съвет по наркотични субстанции, а премиите бяха връчени от ръководителя на съвета и заместник- кмет Пепа Чиликова.
Грамоти и поощрителни награди получиха Карина Пеева, Рай Иванова, Иванина Иванова и Дария Динкова от Детска градина „ Елица “.
Наградени са още Кристияна Костадинова, Димана Карпутлиян, Красен Тотев и Теодора Пенева. Те са от Детска градина „ Детски парадайс “.
Наградени има и от Детска градина „ Вержин и Хаик Папазян “. Това са Никол Николова, Люсиян Георгиев, Иван Атанасов и София Балездрова.
Децата получиха грамоти и материални награди, а на връчването участваха техни близки и учители. На съвещанието, траяло по авансово оповестения дневен ред участва и Валя Радева, член на съвета и секретар на Община Сливен.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР