Сливен. Кметът Стефан Радев откри Есенния театрален салон в Сливен.

...
Сливен. Кметът Стефан Радев откри Есенния театрален салон в Сливен.
Коментари Харесай

Сливен: Кметът Стефан Радев откри Есенния театрален салон в града

Сливен. Кметът Стефан Радев откри Есенния сценичен салон в Сливен. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . „ Магията на театъра е непреходна и е едно от най-големите благосъстояния на нашата просвета. Тя е обвързвана с доста старания, само че нестихващите овации и цялостната зала са най-голямата премия за това. Драматичен спектакъл „ Стефан Киров “ е емблематичен за града ни. Той е дипломат на артистичния гений към публиката. Трябва да сме горди с нашите гении, да ценим техния труд и да им благодарим, че влагат толкоз обич в работата си. Пожелавам доста триумфи на Есенния сценичен салон, цялостни зали и триумфите му да се множат “, уточни в словото си кметът. Той употребява случая да пожелае още бързо възобновяване на дългогодишния шеф на театъра Николай Недялков.
Четиринадесетото издание започва с премиерата на интерактивния театър „ Да бъдеш ли не Ромео и Жулиета ”. В него участваха актьорите Вяра Начева, Таня Йоргова, Деница Даринова, Християна Пенева, Ивайло Гандев, Димитър Марков, Ивайло Драгиев, Александър Евгениев и съдействието на публиката.
На откриването участваха още ръководителят на Общински съвет – Сливен Димитър Митев и заместител – кметовете Пепа Чиликова и Стоян Марков.
Есенният сценичен салон продължава до 28 септември. Почитателите на театъра ще имат опция да гледат на сцена „ Изборът на Марта “, „ Евридика в подземния свят “, „ Заешка дупка “ и „ Да пееш под дъжда ”.
По време на тазгодишния салон ще бъде маркирана и 100 годишнината на Сливенския професионален спектакъл.
Есенният сценичен салон се организира под патронажа на кмета на община Сливен Стефан Радев.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР