Сливен. Кметът на Община Сливен Стефан Радев откри ремонтирания стадион

...
Сливен. Кметът на Община Сливен Стефан Радев откри ремонтирания стадион
Коментари Харесай

Сливен: Кметът Стефан Радев откри ремонтирания стадион в село Младово

Сливен. Кметът на Община Сливен Стефан Радев откри ремонтирания стадион в село Младово. Това оповестиха от пресцентъра на Общината . Теренът, който е общинска благосъстоятелност, се намира в южната част на селото. При разкриване на оборудването Радев пожела доста триумф на локалния футболен клуб Левски 2018 Младово, който е с публична регистрация от септември 2018 година
„ Убеден съм, че този стадион ще се трансформира в притегателно място за младежите от селото, за осмисляне на тяхното време с нещо, което е доста значимо за развиването на всеки младеж, а точно спорта. Младово е едно от най-футболните обитаеми места и съм уверен, че тук още веднъж ще бъде сцена на доста позитивни страсти за всички поданици на Младово. Благодаря на всички, които са съдействали да се случи всичко това. Много работа е свършена. Честито на всички младовци, на добър час “, сподели кметът.
От своя страна кметът на селото Димка Славова благодари на всички, присъединили се в обновяването на стадиона.
„ Благодаря на кмета на общината, по тази причина че безрезеервно даде картбланш да се случват нещата на този прелестен общински терен и постоянно е бил съпричастен с проблемите, които се постановяваше да решаваме със съдействието на общината “, уточни Славова.
Ремонтът на стадиона започва през септември предходната година. Изградена е ограда от всички страни, като са сложени и нови входни порти. Съблекалните вътре са напълно ремонтирани, заменена е и дограмата. Направен е и нов покрив. Съоръжението разполага с нови 420 места.
В ремонта и поддръжката на стадиона се включиха доста доброволци, поданици на Младово, както и донори.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР