Следвайте Гласове в .Рапърът Кание Уест, все по-изолиран след неотдавнашните

...
Следвайте Гласове в .Рапърът Кание Уест, все по-изолиран след неотдавнашните
Коментари Харесай

Кание Уест обяви възхищението си от Хитлер, Мъск му спира акаунта в Туитър

Следвайте " Гласове " в.
Рапърът Кание Уест, все по-изолиран след неотдавнашните си антисемитски изявления, затъна още повече, откакто разгласи обществено възхищението си от Хитлер. Стана ясно също, че придобиването на обществената мрежа " Парлър ", която той пожела да закупи след разприте си с други платформи, е анулирано. " Той още веднъж наруши нашето предписание против подстрекаването към принуждение. Акаунтът му ще бъде спрян ", написа Мъск в Туитър, съобщават международните организации.

По време на присъединяване си в предаването " Infowars ", водено от фена на теориите на конспирацията Алекс Джоунс, рапърът, който към този момент се назовава Йе, носеше черна балаклава, покриваща цялото му лице, и стартира дрънканица за прегрешението, порнографията и дявола.  " Обичам Хитлер ", сподели Йе няколко пъти. 
Вместо да " успокои топката " след антисемитските си изявления, които накараха доста марки, в това число немския колос " Адидас ", да пресечен връзките си с него, рапърът " изригна " още веднъж, предизвиквайки лавина от порицания в обществените мрежи.
В процеса компанията " Парлъмънт текнолъджис ", чиято благосъстоятелност е " Парлър ", разгласи, че се отхвърля да бъде закупена от Йе. Решението " в интерес и на двете страни " е взето в средата на ноември. Рапърът предложи да купи " Парлър " през октомври. 

Социалната мрежа е доста известна измежду ултраконсерваторите поради отбраната на съвсем неограничената независимост на изложение. 
Кание Уест в началото изяви предпочитание да купи " Парлър ", откакто неотдавнашните му антисемитски изявления го направиха личност нон грата в света на бизнеса и доведоха до изтриването на негови  публикации в Инстаграм и Туитър. 
       
На снимачната площадка на " Infowars " в четвъртък 45-годишният рапър, който споделя, че страда от биполярно разстройство, и неотдавна отново заприказва, че може да се кандидатира за президент на Съединени американски щати през 2024 година, удвои провокацията си.
" Аз виждам и позитивни неща по отношение на Хитлер. Този човек изобрети автомагистралите, изобрети микрофона, който употребявам като музикант. Никой не споделя обществено, че той е направил нещо положително, писна ми от това. Омръзна ми от етикети, всяко човешко създание е асъдействало с нещо скъпо, изключително Хитлер ", сподели Йе, предизвиквайки смеха на водещия Алекс Джоунс.
" Нацистите бяха хулигани и направиха доста неприятни неща ", опита се да го поправи Джоунс, в отговор на което рапърът съобщи: " Но те направиха и някои положителни неща. Трябва да спрем да ги наскърбяваме от самото начало. Обичам нацистите ". 
През последните седмици няколко членове на бившето му професионално обграждане разкриха пред американски медии увлечението на Кание Уест по Хитлер.
Въвлечен в поредност от несъгласия, Йе беше зарязан от марки, с които си сътрудничи. Производителят на спортна екипировка " Адидас " прекъсна връзките си с рапъра в края на октомври поради негови изявления, окачествени като антисемитски. Брандовете " Гап " и " Баленсиага " също му обърнаха тил.
По-рано денем акаунтът на рапъра в Туитър беше спрян, откакто Йе разгласява фотография на свастика, обединена със звездата на Давид. 
Новият основен изпълнителен шеф на обществената мрежа Илон Мъск удостовери прекъсването на акаунта в отговор на обява на Йе с нелицеприятна фотография на милиардера, която рапърът назова собствен " финален туит ".
                   
" Опитах се да направя всичко допустимо. Въпреки това той още веднъж наруши нашето предписание против подстрекаването към принуждение. Акаунтът му ще бъде спрян ", написа Мъск в Туитър.
Източник: Българска телеграфна агенция
 
 
02 Дек 202217102 Дек 202265102 Дек 202211502 Дек 202293902 Дек 20229302 Дек 2022614КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани28 Ное 2022188519 Ное 2022101429 Ное 202239524 Sep 20223108
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР