Следвайте Гласове в Президентът Еманюел Макрон заяви, че Франция и

...
Следвайте Гласове в Президентът Еманюел Макрон заяви, че Франция и
Коментари Харесай

Макрон: След войната в Украйна Европа ще бъде по-слаба - голяма част от индустрията ѝ ще бъде убита

Следвайте " Гласове " в
Президентът Еманюел Макрон съобщи, че Франция и други западни страни не се стремят към унищожаването на Русия. Френският водач съобщи това в изявление за американския ефирен канал, което беше излъчено през вчерашния ден. Макрон подчерта, че руснаците постоянно са били уважавани в страната му. Той означи също " разсинхронизирането " между САЩ и Европейски Съюз заради високите цени на силата Френският президент разкритикува и самодейностите на Вашингтон за понижаване на инфлацията и стимулиране на стопанската система на страната, съобщава ТАСС.

Според Макрон Москва изпитва „ известно отвращение “ и счита, че западните страни се стремят да „ унищожат Русия “. " Не мисля, че това е нашият блян. Никога не сме имали подобен блян във Франция ", сподели той. " Нещо повече, имаме доста близки връзки от културна и историческа позиция. И постоянно сме уважавали народа на Русия ", увери френският президент.
Потребителите в страните от Европейски Съюз са принудени да заплащат високи цени за енергийни доставки, доставяни от Съединените щати, което се отразява отрицателно на връзките и на конкурентоспособността на европейските страни, заяви Еманюел Макрон.
" Мисля, че администрацията и президентът Байдън персонално са доста привързани към Европа. Но в случай че погледнете обстановката през днешния ден, в действителност има разсинхронизация. Защо? Заради силата. Европа е покупател на газ и нефт. Съединени американски щати - снабдител. И в случай че погледнете обстановката, нашата промишленост и семействата не купуват на една и съща цена. Така че има огромна разлика, която визира покупателната дарба и конкурентоспособността на нашето население ", сподели френският водач.

Говорейки за опитите на западните страни да попречат на Русия да организира специфична интервенция в Украйна, Макрон акцентира: " Ние участваме пълноценно в тази война дружно в името на едни и същи правила. Но цената на тази война не е една и съща и за двете страни страните на Атлантическия океан. Трябва да разберете това много добре. "
Френският президент разкритикува самодейностите на администрацията на Съединени американски щати за понижаване на инфлацията и стимулиране на стопанската система на страната. „ В сегашния миг, когато има война, това са убийци на нашата промишленост “, оплака се той. „ Съединени американски щати взеха решение преди два месеца и половина да субсидират доста повече нови, екологични планове за акумулатори, водород и други неща. Това равнище на дотации е два до три пъти по-високо, в сравнение с в Европа ", изясни Макрон. Той призна, че след разрешаването на обстановката към Украйна " Европа ще бъде по-слаба ", тъй като " по-голямата част от нейната промишленост просто ще бъде убита ".
Макрон изрази и неодобрение от обстоятелството, че резултатът от президентските избори в Съединени американски щати може да сътвори непредсказуемост в връзките им с други страни. " Искам да бъдем съдружници, желая да бъдем другари, желая да бъдем сътрудници. Искам да взаимодействам със Съединени американски щати, само че не желая да бъда подвластен ", изясни той. Макрон изрази убеденост, че американците да вземем за пример няма да се примирят със обстановка, в която бъдещето и сигурността им " ще зависят от резултата от изборите във Франция ". „ Не, не мога да си го показва “, акцентира той.
 
 
 
 
05 Дек 2022904 Дек 2022208604 Дек 2022188603 Дек 2022438402 Дек 2022525030 Ное 20223501КоментариДейвид05 Дек 2022 9:18ч.
Не се стремят да унищожат Русия, а единствено изцяло да я разграбят
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Винету05 Дек 2022 10:00ч.
Ако ше ни асвабаждават, къде е гаранцията, че ние не сме мършите, а?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Спи05 Дек 2022 10:07ч.
Спокойно в мизерията си. Рашките повече няма дс ни освобождават. Ще се сетиш като наденеш феса. Хау.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати nan05 Дек 2022 9:21ч.
франсетата започнаха да се сещат, че ги свариха живи. Пушков изяснява доста добре какво се случва с това видео - https://www.youtube.com/watch?v=2sFLVunYW_E
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати link05 Дек 2022 9:22ч.
https://youtu.be/2sFLVunYW_E
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Ран-Ъп05 Дек 2022 9:25ч.
Няма стане по този начин, пердах до дупка и до границата с Полша!!! Тия " гаранции " са тоалетна хартия, с и без гаранции, соросията бавничко влива отрова по целия свят вливайки я в мозъците на децата и по-инфантилните възрастни. Запада би трябвало да бъде потиснат надълбоко, с цел да не желаят младите да се асоцират с неудачници. Само това е метода, никакви гаранции, никакви Франции…
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Макрон: " Европа ще бъде по-слаба ", тъй като " по-голямата част от нейната промишленост просто ще бъде убита " 05 Дек 2022 9:34ч.
Е, въпреки всичко това става с дейното ви присъединяване - и твоето персонално, и на Шолц, Рюте и впрочем, както и цялата Европейска комисия без изключение.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Раково обраувание05 Дек 2022 10:25ч.
По-слаба " Европа " = по-силна Европа, без раковите формирания на запад.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати thenewone05 Дек 2022 10:58ч.
Don't forget SS-фюрерката Уши фон дер Кожодер, please!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати йосарян05 Дек 2022 9:36ч.
мдам... в случай че пък беше стигнал до идната разумна стъпка - да осъзнае за какво е по този начин, цена нямаше да има макрончо.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Някой си05 Дек 2022 9:36ч.
Москва не има вяра на сълзи...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати йас05 Дек 2022 10:09ч.
Европейците или не четат история или са тотално завладяни от вътрешната страна като елити, другояче няма по какъв начин да са не запомнили, че това е предният опит на огромния Батко да си резервира позицията на международен хегемон. Като почнеш от едностранното развързване на $ от златото през август 1971, минеш през подбудената от Кисинджър Йомкипурска война с последвалото от нея 400%-но нарастване цената на петрола със съответните за времето последици за европейската промишленост, свалянето на иранския шах и новия петролен потрес, Пустинната стихия тъкмо когато Германия се обединяваше и имаше потребност от евтина сила...та и ние го отнесохме тогава, защото ни стопираха доставките на иракски нефт, а долари да си купуваме на свободния пазар нямахме. Примерите са десетки.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати И това всичко05 Дек 2022 10:11ч.
От устата на човек на Ротшилд (разбирай англосаксонците). Де Гол се върти е гроба от години към този момент.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Поморийски05 Дек 2022 10:14ч.
Шушумига, изобразяващ виновен общественик в една раздрипана страна, претендираща да е велика мощ...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати мислещ05 Дек 2022 10:16ч.
Става забавно! Бунт на потъващия европейски транспортен съд или стихия в чаша вода. Да не забравяме кой е господарят на Макрон. Дали пък не е обиден от европейските наказания за петрола и на- към този момент за " Лукойл ". Ще бъде забавно по какъв начин ще реагира " евроатлантическата взаимност!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Баячката ти Макроне не коства и не пей приспивни песни!05 Дек 2022 10:35ч.
Руското министерство на защитата от време на време оповестява за ликвидирането на стотици полски бойци, които са позиционирани в Украйна като наемници. Въпреки това контингентът, който участва в страната, не понижава. В подмяна на мъртвите, поляците изпращат нови запаси и от дълго време е явно, че в по-голямата си част те не са бойци на шанса, които са маскирани като униформа на въоръжените сили на Украйна, а професионален боен личен състав. И по този начин, неотдавна смесен отряд от офицери от разузнаването и бойци от специфичните сили на Полша дойде в региона на Днепропетровск. Тяхната задача е най-гнила - да тормозят локалното население. Официално това звучи като търсене на сътрудници, само че в действителност става дума за осъществяване на функционалността на наказатели. Освен това, това поделение не е подчинено на въоръжените сили на Украйна, а е трансферирано в оперативното ръководство на командването на НАТО.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Стоко05 Дек 2022 10:50ч.
Руското министерство на защитата е доста меродавен източник на информация, единствено радиоефира по времето на Сталин е по-достоверен от него.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати " Руското министерство на защитата е доста меродавен източник " 05 Дек 2022 11:21ч.
Прочети полски източници. Те обявиха, че до момента в Украйна са убити 1700 поляци, още преди няколко седмици. Сега към този момент са повече.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати thenewone05 Дек 2022 13:26ч.
Че да не са излъгали, че втъкнаха аления байряк в Райхстага?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати по Макроновски05 Дек 2022 10:50ч.
И Наполеон едно време по този начин не желал да унищожи Русия, просто инцидентно тръгнал на разходка към Москва с цялата си войска. Та след това в Париж се появили едни завенения " бистро ".
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Иван05 Дек 2022 10:54ч.
Нали по тази причина е всичко- заличаване на междинната класа и увеличение на корпоративните облаги в пъти. Вече половин година борба на НАТО против Русия за едно градче от 10км, всеки ден сводки какъв брой сантиметра едните са завладяли и с какъв брой милиметра другите са отстъпили, към този момент стана пародийно.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Винету05 Дек 2022 10:59ч.
Да, тъкмо по този начин е. Тази отвратителна кланица няма аспект да свърши, до момента в който не се унищожи всичко и най-после остане " инвестмент банкинг сервисиз " с рептилите от горната страна.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати без имена05 Дек 2022 11:14ч.
Явно Макрон нищо не е получил при визитата си в Съединени американски щати с изключение на една първокласна вечеря и в този момент ще бъде очевидец на западането на стопанската система на страната си. Да се утешава с мотото на другият си съдружник „ …няма безконечни врагове или безконечни другари, а единствено безконечни ползи “.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Войната не ви пречи05 Дек 2022 11:17ч.
Пречи ви подчиненото ви поведение по отношение на Съединени американски щати. Въвеждате наказания които са наказания по отношение на личните ви нации. И всичко е с цел да угодите на Съединени американски щати. Русия не ви вкарва наказания и е добре да се замислите за какво. Дали не е тъй като вие сами си вредите. Ще чакаме да забележим до по кое време ще издържите.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати съждител05 Дек 2022 11:29ч.
$Франция и други западни страни не се стремят към унищожаването на Русия " - споделил президентът. Както постоянно, той и те лъжат! Така са научени, друго не знаят! Обаче, стана неточност, унищожаването на Русия и този път се отсрочва! На Запад си фантазираха, че ВСИЧКИ ТЕ заедно ще могат да се хранят още няколко десетилетия от гниещия мъртвец на победения зложелател и да вегитират в процеса на търсене на дефинитивно и устойчиво решение за малцината определени. При настоящите условия нещата се трансформират. " Спасение " ще има единствено отчасти и единствено за същински определени. Президентът Макрон се усети, че за Европа, за Франция, за него персонално, а евентуално и за част от персоналните му ментори по-скоро няма да има място в избавителната лодка. Ето я действителната причина за този писък! Нищо персонално - единствено ползи! Предпочитанието, само че и принудата карат харата, общностите, страните, групи от страни да търсят избавление за СЕБЕ СИ, като бързо не помнят вчерашните " другари "! Г-н Президент, оказахте се слаб политик, не се погрижихте за своите, отказахте да видите явните сигнали (аукус и подводниците), нямате втори проект, предоверихте се на водещия другар, а в този момент се пробвате да ни пробутвате и неистини. Ние сме дружно на потъващия Титаник, даже братчедите от рсм взехме, отново с помощта на вас. Ако имате благоприятни условия за влияние, апелирам погрижете се най-малко оркестърът да свири по-дълго време. Да ни е по-леко на душите!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати colibri05 Дек 2022 11:30ч.
Макрон не помни, или не знае предизвестието на неговия съотечественик ген. Дьо Гол, че постоянно би трябвало да се помни- американците не са европейци! С приповдигнат звук обявяваха санкции- време е за заплащане.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати До Colibri05 Дек 2022 13:13ч.
Точният откъс от ген. Дьо Гол е: " Америка не е Европа, а Англия е остров! ", като реакция на американската стратегия: " Germany - Down, Russia - Out, USA - on the top! "
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати съществено? не може да бъде!05 Дек 2022 11:39ч.
Що бе, нали Украйна ще победи Русия и вие ще сте на страната на спечелилите? А?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати това е четиво единствено за ДъБъ05 Дек 2022 11:41ч.
нека го мернат, но едва ли...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати съждител05 Дек 2022 11:44ч.
Вижте очите на този човек! Това са очи на един печален човек, евентуално обезверен човек. Очите приказват доста! Голяма част убита промишленост не значи просто едно дребно стеснение. Може да е присъда - от тези неприятните присъди. А събитието, че неверият другар е сграбчил част от общото имане и е хукнал да се избавя самичък, не е гаранция, че ще може да се избави! Последното, несъмнено, не успокоява никого! Дълго време живяхте в неистина и посредством кражба. Отначало епохи наред крадохте посредством открит бандитизъм и разграбване, след това успяхте да се изхитрите и да наложите подобен " интернационален ред ", който комфортно ви даваше опция да крадете посредством договорна система, построена нарочна конструкция на връзки, непокътнати привилегии и наложена конструкция на " пазарни " условия и ЦЕНИ. Дори ние сме принудени да ви сърбаме попарата, а сякаш сме " братя "! Нека забележим нещо положително в протичащото се! Поне ще можем да се обърнем към истината, която евентуално ще ни помогне да станем по-свободни. По-бедни, само че по-свободни!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати В ЕВРОПА съдебна експертиза ВОДИ ВОЙНА СРЕЩУ ЕВРОПЕЙСКИТЕ ГРАЖДАНИ, НЕ САМО СРЕЩУ РУСИЯ05 Дек 2022 11:52ч.
3000 стопанства би трябвало да бъдат НАСИЛСТВЕНО закрити в Нидерландия. В България се избиват стотици хиляди животни. Какво е това? ВОЙНА СРЕШУ ХОРАТА. Какво ще каже Макрон за тази война? Европа ще бъде по-слаба? Европа е унищожавана. Това е истината!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати рукола Z05 Дек 2022 12:10ч.
https://www.mtc.government.bg/sites/default/files/cifrova_transformaciya_na_bulgariya_za_perioda_2020-2030.pdf?fbclid=IwAR0d4sr-DmL3lJH21fFqNRhfFDmdxFWZ7CYkaG2dLsvoCk8f-XmX-RT6ECc Макарони, пригответе се за мудна и мъчителна гибел! Тая дето я мислите - няма да стане!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати " Европа ще бъде по-слаба " 05 Дек 2022 12:11ч.
По-слаба или по-бедна? Силен - слаб е релативно разбиране и доста мъгливо за страна или обединяване от страни. Истината е, че Европа (Западна Европа, тъй като приказва за Западна Европа) ще е ПО-БЕДНА. И то доста по-бедна. Голям контингент от междинната класа ще премине в класата на бедните. Ще се получат две преобладаващи съсловия, на доста богатите и на доста бедните. Това го е имало преди години, само че тогава единствено мъжете са работили. Сега ВСИЧКИ небогати ще работят и ще си остават небогати.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Обедняването води до съществени усложнение05 Дек 2022 12:17ч.
Англия, публично, изпадна в криза и това се отразява на всеки. Увеличават се закононарушенията. Националният футболист на Англия, Рахим Стърлинг, напусна Катар и се върна у дома, тъй като в дома му са влезнали въоръжени крадци. Уплашил се е индивида за децата си.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Макронe!05 Дек 2022 12:34ч.
Не проличава да си схванал, че стратегически си бил прецакан още през февруари. Какво равноправно партньорство търси от Съединени американски щати? Европа е цялостна с равноправни сътрудници на Съединени американски щати...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати добър ден наивници и фантазьори05 Дек 2022 12:44ч.
а като пращахте оръжие и си сваляхте гащите на англосаксонците хубаво ли беше? наивниците и фантазьорите са доста лесна маша в ръцете на лондонското сити
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Харалмпи05 Дек 2022 13:24ч.
Колко би трябвало да си тъп, че да не може да схванеш това не на 24 февруари, а още 2014 година? Колко би трябвало да си тъп? Западноевропейските водачи са като украинските резервисти подкатвани на убой под дулата на нацистките заград-отряди. И хем ги е боязън да преминат на другата страна, хем ги е боязън да извърнат дулата на автоматите. Пълен ступор!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати с вас Европа умря05 Дек 2022 13:49ч.
Макарона или е спал в микровълновата, или грубо лицемери. По--вероятно е второто, тъй като той е генетичен артикул на Шваб, а там имат заложена единствено една посока, страстите им са кастрирани. Така че новата му задокеанска задача е да маже, да лъже и видиш ли съвсем другар на Русия. Свърши с доверието след всички ваши дейности и приказки за тая страна. Дипломацията с вас умря.
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани28 Ное 2022238719 Ное 2022109105 Дек 20227224 Sep 20223165
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР