Следвайте Гласове в .Няма как един човек от политическа партия

...
Следвайте Гласове в .Няма как един човек от политическа партия
Коментари Харесай

Гълъб Донев: Няма как един човек да държи кодовете на машините и да манипулира вота

Следвайте " Гласове " в.
Няма по какъв начин един човек от политическа партия да държи кодовете на машините и да манипулира вота. Това съобщи пред публицисти в коридорите на Народното събрание служебният министър председател Гълъб Донев, оповестява Българска телеграфна агенция.  „ Това, което служебното държавно управление и Централната изборна комисия направиха, беше да подсигуряват бистрота, почтеност и либералност на изборите. Тези прословути кодове на машините бяха налични за всички политически партии, които заявят предпочитание и се запишат да участват на отварянето на кодовете “, разяснява още министър председателят. 

Донев акцентира, че тематиката с машинния избор е техническа и комплицирана, само че увери, че Централната изборна комисия е провела процеса обществено, транспарантно и в наличието на медиите. 
Служебният министър председател разяснява, че няма визия защо прокуратурата се е самосезирала по медийни изявления и изказвания за манипулации на предходните избори и добави, че това е част от нейната подготвеност. 
На въпрос от публицисти дали е подготвен да продължи да бъде длъжностен министър председател, в случай че актуалното Народното събрание не успее да образува постоянно държавно управление, Гълъб Донев отговори, че има вяра в „ разсъдъка и отговорността “ на Народното събрание да сплоти старания към сформирането на болшинство. 

„ Служебното държавно управление работи и ще работи до тогава, до момента в който бъде определено постоянно държавно управление. Ако този парламент не успее да образува постоянно държавно управление и бъде разхлабен, думата ще бъде на президента, който да дефинира идващия министър-председател и състав на Министерския съвет, който да продължи с ръководството на страната “, сподели още той. 
По тематиката за опцията страната ни да изнася продуктите, получени от недопечен нефт, импортиран от Русия, Донев акцентира, че към момента се чака мнението на Европейската комисия. 
Източник: Българска телеграфна агенция
 
 
29 Ное 20223629 Ное 20223329 Ное 202213029 Ное 202228429 Ное 20226429 Ное 2022126КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани28 Ное 2022100619 Ное 202290729 Ное 2022724 Sep 20223047
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР