Следвайте Гласове в Изявление на Бойко Рашщов, депутат от ПП

...
Следвайте Гласове в Изявление на Бойко Рашщов, депутат от ПП
Коментари Харесай

Рашков: Предпочитам да съм комунистически следовател пред комунистически пожарникар

Следвайте " Гласове " в
Изявление на Бойко Рашщов, народен представител от Политическа партия и някогашен следовател от времето на тоталитаризма, провокира напрежение в залата по време на дебата за правосъдната промяна.

" Когато говорите за полицаи и милиционерщина, засягате вашия сътрудник Младен Маринов, който е приключил милиционерското учебно заведение в Пазарджик. Аз не съм го приключил. Аз доста почитам пожарогасителите, само че избирам да съм комунистически следовател, а не комунистически пожарникар, както Бойко Борисов, който не напусна Българска комунистическа партия и се гордее с това ". 

Тези думи на някогашния МВР-шеф и сегашен народен представител от Политическа партия Бойко Рашков във връзка изявление от ГЕРБ за неговия законопроект за правосъдната промяна, безусловно взривиха залата.

Маноил Манев от ГЕРБ напомни, че комунистическият режим е разгласен от Народното събрание за незаконен и в този смисъл " гордостта " на Рашков граничи с закононарушение. " Сега да забележим Демократична България по какъв начин ще го сложат в листите си при идното обединието на Политическа партия и Демократична България ",посочи Манев.

Повод за коментара на Рашков беше изявлението на народния представител от ГЕРБ и някогашен вътрешен министър - Младен Маринов, който дефинира препоръчаните от Рашков промени като милиционерщина, които биха върнали страната ни в най-мракобесните времена. Според Маринов в плана имало правила, които влизат в несъгласие с конституцията и трябвало да се поработи сред двете четения, с цел да се избегнат противоконституционни текстове. Маринов посочи, че Рашков предлага да се правят дейности по следствието без прокурор. Младен Маринов сподели, че виждал в плана милиционерщина и нямало по какъв начин да не го свърже с противозаконния арест на водача на ГЕРБ преди година.
Тома Биков предложи с методите на Рашков да бъде разследван самият той, както и градинарят му (по името на създаването " Градинарят " ). 

" Може ли да напишем текст, че това, което предлага Рашков, може да се ползва единствено по отношение на него, а след няколко месеца и по отношение на неговия градинар ", попита Тома Биков.

Младен Маринов отвърна Рашков, като разгласи, че учебното заведение в Пазарджик е било едно от най-реномираните, като и до през днешния ден доста чиновници на реда, приключили това учебно заведение, пазят сигурността на страната ни.

" Ще обиден ли вашите чекистки промени, господин Рашков, един заможен някогашен министър и градинаря му, едни министри, които взимаха комисионни от газа, които арестуваха водача на опозицията, криптофараони, попита от трибуната и Георг Георгиев от ГЕРБ.
" Браво, кой си ти, бе, младежът не знае къде се намира ", стартира да му подвиква Бойко Рашков от място. Той първо отхвърли да му направи имитация от трибуната, само че след това се съгласи. 

" Накажете този юноша ", предложи Рашков. Когато говорите за милиционерщина, засягате вашия сътрудник Младен Маринов, който е приключил милиционерското учебно заведение в Пазарджик. Аз не съм го приключил. Уважавам всяка една специалност, в това число и хората, които се занимават с пожарогасене, само че избирам да бъде комунистически следовател, в сравнение с комунистически пожарникар. Бойко Борисов е излязъл навръх това правно съображение от Министерство на вътрешните работи, че не желае да напусне Българска комунистическа партия, сподели Бойко Рашков. 

Радостин Василев от Политическа партия се включи ексцентрично в разгорешения спор. Той сложи на трибуната чифт пластмасови ръце. „ Тези две ръце съм ги донесъл за господин Георгиев. Отдавна съм му ги купил. Той има афинитет към ръцете. Те ще му свършат работа, съгласно потребностите му, тъй като неговите съществени експертни умения са в това да целува ръце “, разгласи Василев. Така загатна за подобен жест на герберския народен представител към вожда му Бойко Борисов. 
Това разгневи ръководителя на Народното събрание Вежди Рашидов, който предудпреди депутатите: " Престанете да внасяте играчки. Защото ще принудите ГЕРБ да ви носят други пластмасови играчки. “ 
По този метод Рашидов подсети и по какъв начин неотдавна депутатът от Политическа партия Искрен Митев донесе на трибуната кошче за отпадък, в което прикани герберите да хвърлят едно свое предложение. Накрая Рашидов прикани депутатите, в случай че желаят да се забавляват, да се върнат в детската градина.
Рашков реши да отвърне на удара в стила на Георгиев. Той го посъветва да не си мисли, че като е отгледал брада, че това ще го направи друг от фотосите, на които целува ръка на Борисов.
На собствен ред Младен Маринов също изиска персонално пояснение. " Направихте опит да уязвите мен, само че и българските служители на реда. Това учебно заведение беше едно от най-хубавите в България. Но тук не става въпрос за образование а за способи на работа, а тях красноречиво ги сподели Евгени Михайлов, а методът на работа ги сподели и българския съд " сподели Маринов. 

В последна сметка водещият съвещанието Йордан Цонев разгласи, че постанова наказване " неодобрение " на някогашния вътрешен министър Рашков за нарушение на реда в залата.
За да смъкна напрежението в залата водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова изиска 20 минути отмора.
 
Източник: " Епицентър "
 
 
27 Яну 20237127 Яну 20239127 Яну 202390326 Яну 202382225 Яну 202318323 Яну 20231666КоментариГеорги27 Яну 2023 12:26ч.
Аман!!! От десетилетия живеем в реалност, която може да се опише като Прости полицаи си мерят пи§ките! То не бяха Държавна сигурност против Първо главно управление (на ДС), то не беше Цвъцко против Алексей, то не беше тоя против другия Бойко... А в същото време страната копае дъното и народа затъпява и оскотява. Аман от тъпаци!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Цветан Седможилищник27 Яну 2023 12:40ч.
Каскетура КАРЕНИН! Защо комунистическият следовател, и не комунистическиятпожарникар не са в пандиза?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Haho27 Яну 2023 13:22ч.
“Младен Маринов отвърна Рашков, като разгласи, че учебното заведение в Пазарджик е било едно от най-реномираните ”. Ха ха ха, най-реномираните за произвеждане на ушеви тикви
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати без име27 Яну 2023 13:38ч.
и тоя го гласяха за основен прокурор....?!?
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати да предпочиташ е едно,27 Яну 2023 13:45ч.
а да си - напълно друго! А какво си - всички знаем!
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати някои хора мъчно ще преглътнат27 Яну 2023 14:38ч.
триумфа на Рашков в битката с купения избор на миналогодишните избори...
Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати Напиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани22 Яну 2023273811 Яну 2023173523 Яну 2023197626 Яну 2023142
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР