Следвайки световната тенденция за водене на здравословен начин на живот,

...
Следвайки световната тенденция за водене на здравословен начин на живот,
Коментари Харесай

Pulse с изцяло нов подход в лайфстайл сектора


Следвайки международната наклонност за водене на здравословен метод на живот, Pulse предлага напълно нов метод към клиента. Лидерът в начин на живот услугите у нас актуализира идентичността на марката, поднасяйки една приключена композиция от услуги за всички, които желаят първокласни условия за спорт и релакс.

„ Последните няколко години в действителност тестваха силата на нашите членове по способи, които в никакъв случай не бихме си показали. “ - разяснява Марина Генчева, действен шеф на Pulse. „ Вдъхновени от мотивацията на клиентите, ние разработихме нова идея, посредством която да им предоставим решение за всяка интензивност от свободното им време. “
-->
Pulse има за цел да предефинира какво значи да си във форма, мощен и здрав. Това е очевидно по трите последни плана на компанията: храна на място Pulse Food, правене на и неограничени лични тренировки в специфични VIP зони – .



Съвсем скоро отвори порти и, в който клиентите на Pulse могат да се възползват от преференциални условия. Това е третият клубен хотел след Grand Hotel Bansko и Grand Hotel Sveti Vlas. Новото клубно украшение впечатлява с големи термални открити и закрити басейни, безкрайни кулинарни изкушения и спираща дъха панорама.



„ Здравето на мозъка и тялото вървят ръка за ръка. Ние сме разчувствани да предложим тези спомагателни услуги, с цел да помогнем на всеки да води потребен и благополучен метод на живот. “ -  казва Цветомир Грозданов, търговски шеф на Pulse. „ От съкращаване на напрежението след работа в СПА зоната, подготовка и възобновяване при топ условия и храна, съобразена с фитнес задачата,  до хотелско настаняване без аналог – ние в действителност затваряме кръга на начин на живот услугите. “ – прибавя още господин Грозданов.

Клубът се развива с удивителни темпове, за което свидетелства и идното разкриване на нови два обекта: Pulse Mall of Sofia и Pulse Studentski Grad. Грижата за здравето става все по-голяма част от бизнес модела на компанията посредством специфичен абонамент, включващ в допълнение здравно обезпечаване и бъдещото отваряне на профилирана клиника в непосредствена непосредственост до Pulse Mladost. Благодарение на Pulse, да се чувстваш пълноценно и да водиш един по-добър метод на живот, наподобява все по-постижимо за все по-голяма част от българите.

 https://pulsefit.bg/uploads/cache/original/public/uploads/media-manager/app-modules-extras-models-extra/4/763/pulsehealth.jpg
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР