Следвайки стремежа си към непрекъснато подобрение, Монди Стамболийски ЕАД се

...
Следвайки стремежа си към непрекъснато подобрение, Монди Стамболийски ЕАД се
Коментари Харесай

Монди Стамболийски ЕАД отговаря на изискванията на новия...

Следвайки устрема си към непрестанно усъвършенстване, Монди Стамболийски ЕАД се сертифицира по новия интернационален стандарт ISO 45001, описващ условията към системите за ръководство на здравето и сигурността при работа.

След сполучливо привършване на извънредно обхватна инспекция, един от международните водачи в осъществяването на самостоятелни оценки и сертификация – Лойдс Регистър - издаде документ на Монди Стамболийски, удостоверяващ сходството на внедрената в компанията система за сигурност и здраве с условията на ISO 45001.

„ Безопасността е наш главен приоритет. Сертифицирането според новия интернационален стандарт за ръководство на здравето и сигурността при работа, който размени предходния пример в тази област OHSAS 18001, е израз на мощната ангажираност на компанията по въпросите за здравето и сигурността, и цели усилване на фокуса ни върху превантивните дейности като метод, който в последна сметка способства за повишение качеството на живот на нашите чиновници “, споделя Тодор Клисуров – Ръководител Безопасност и здраве при работа и Екология в Монди Стамболийски ЕАД.

Новият стандарт подчертава по-силно върху превантивните ограничения, в сравнение с върху контрола, покачва ангажираността на управлението, усъвършенства присъединяване на чиновниците, връзката и метода на мислене. Стандартът покачва значимостта на здравето и сигурността в общата тактика на компанията и ускорява съдействието сред управлението и чиновниците във връзка с действия, свързани с сигурност и здраве при работа.

Множеството действия по повод сигурността, измежду които: самодейността за идентифициране на рискове в работната среда, процедурите за оценка на риска, провеждането дневно на сигурността и доста други събития и начинания на групово и локално равнище са ориентирани към усилване на присъединяване и ангажираността на чиновниците във връзка с създаване, обмисляне, въвеждане и продължаващо възстановяване на системите за здравето и сигурността при работа.

„ Горди сме, че сполучливо доказахме сходство с условията на ISO 45001, тъй като това демонстрира желанието ни да променим метода си на мислене. Съответствието с интернационално приет стандарт ни обезпечава освен по-безопасна, по-здравословна работна среда с по-малко опасности, само че и способства за по-добър имидж на компанията измежду клиенти ни и заинтригуваните страни “, споделя Александер Криклер – Изпълнителен Директор на Монди Стамболийски ЕАД.

Тази година в Деня на сигурността взеха присъединяване към 150 чиновници, сътрудници и представителни на локалната общественост, с цел да отбележат дружно значимостта на сигурността, здравето при работа и екологията и по какъв начин всеки може да способства за това да създадем света по-добро място за живеене.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР