Следващото поколение видеокарти GeForce GTX последно време все по-често става

...
Следващото поколение видеокарти GeForce GTX последно време все по-често става
Коментари Харесай

Презентацията на новото поколение видеокарти GeForce GTX се очаква на Gamescom 2018

Следващото потомство видеокарти GeForce GTX последно време все по-често става съществена тематика за разискване в многочислените хардуерни конгреси.
Популярният уеб-портал VideoCardz заяви, че корпорацията Nvidia е почнала да изпраща на особено подбрани представители на пресата предложения за изключително мероприятие.  То би трябвало да се състои по време на ревюто за компютърни игри Gamescom 2018 . Датите са 21-25 август тази година в Кьолн, Германия.

В самите предложения няма информация за нов хардуер или нови GeForce. Но като се има поради размаха на събитието, самоуверено може да се допусна, че компанията приготвя нещо огромно, а освен презентацията на игри за лични компютри. Редица анализатори и публицисти означиха, че „никой не би обезпечил гратис пътешестване до Европа, в случай че нямаше нещо доста важно„.

Презентацията на новите видеокарти GeForce GTX в границите на Gamescom 2018 се удостоверява и от изтеклата неотдавна информация, съгласно която тези графични карти би трябвало да се появят в магазините през идващите два-три месеца.

Освен това, редакцията на VideoCardz разузна проектите на AMD идващия месец да организира лична конференция, на която са поканени редица представители на медиите. Явно и AMD приготвя нещо забавно.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР