Следващото поколение iPad-и вероятно ще получи Face ID, е установил

...
Следващото поколение iPad-и вероятно ще получи Face ID, е установил
Коментари Харесай

В новата актуализация на iOS експерти са открили доказателство, че новият iPad ще получи Face ID

Следващото потомство iPad-и евентуално ще получи Face ID, е открил редакторът на изданието iHelpBR Филипе Еспосито, анализирайки програмния код на първата бета-версия на iOS 11.3.

По думите му, той е съумял да открие неоспорими доказателства, сочещи че бъдещите таблети на компанията ще поддържат технологията за различаване на лица.

В удостоверение на своята доктрина, журналистът е привел името, което Apple ще употребява в следващото потомство таблети — iPad Modern. На пръв взор няма нищо извънредно в това. Може даже да се допусна, че в Купертино още не са решили дали това ще е името на устройството, само че съгласно Еспосито, повода е напълно друга.

Работата е там, споделя Еспосито, че тъкмо по този начин Apple е кръстила iPhone X досега на представянето му — iPhone Modern. Вероятно думата modern би трябвало да загатва за иновативност в моделите и поддръжка на най-съвременните технологии. Системата за камерите TrueDepth — тя е една от тях, убеден е журналистът.

За проектите на Apple да оборудва със системата за различаване на лица iPad и даже MacBook описаха и доста видни инсайдери. Така да вземем за пример, съгласно Bloomberg първият таблет на Apple с поддръжка на Face ID може да излезе още напролет, до момента в който адаптирането на интерфейса във фирмените ноутбуци ще отнеме малко повече време.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР