Следващият филм за Джеймс Бонд и последният с участието на

...
Следващият филм за Джеймс Бонд и последният с участието на
Коментари Харесай

Новият филм за Джеймс Бонд излиза през април

Следващият филм за Джеймс Бонд и последният с присъединяване на Даниел Крейг като 007 ще бъде наименуван " Няма време за умиране " и ще излезе през април, оповестиха от продуцентската компания.

В този епизод от шпионска сага Бонд ще бъде изваден от пенсиониране от своя другар и сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ Феликс Лейтер, с цел да стартира подла задача за избавяне на похитен академик, съгласно формалното резюме на сюжета.

Заснемането към този момент е в ход, само че е затрупано от проблеми, съобщи Агенция Франс Прес.

Експлозия в английските студия Pinewood през юни раздруса един от филмовите площадки, причинявайки вреди и леки пострадвания.

Вестник " Сън " заяви, че гърмеж е раздрусал снимачната площадка след объркана каскада, сваляйки част от покрива и няколко стенни панела.

Крейг - който ще играе именития разузнавач за пети път - по-рано трябваше да се подложи на лека интервенция на глезена след травма при снимане на сцена в Ямайка.

Носителят на " Оскар " Рами Малек ще изиграе злодеят в дълго чакания филм, в който ще взе участие и френската актриса Леа Сейду.

Продукцията също неведнъж се забавя поради разногласия към сюжета, а спечелилият Оскар режисьор Дани Бойл се отхвърли от плана предходната година.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР