Следващия път, когато поръчвате храна за филмова вечер с половинката

...
Следващия път, когато поръчвате храна за филмова вечер с половинката
Коментари Харесай

Рак, Скорпион, Риби: Ето с какво обичат да се хранят водните зодии

Следващия път, когато поръчвате храна за кино вечер с половинката вземете малко помощ от астрологията! Тя може да опише доста за вашите личностни черти, както и за вашите хранителни желания.

Можете да разберете обичаната кухня на колегата си, единствено като знаете неговата зодия. Ето коя е обичаната кухня на 3-те водни зодии:

Рак

Ракът обича успокояващите храни. Те обичат ястия, които сгряват душата. Ракът би се радвал на мексиканска храна, защото е успокояваща, здравословна и цялостна с усети.
 Не яжте тези храни, в случай че имате херпес! Не яжте тези храни, в случай че имате херпес!
Болезнен, скучен и твърдоглав, херпесът постоянно се появява в най-неподходящите моменти и е кадърен да съсипе идващите няколко дни от жив...

Скорпион

Скорпионите биха харесали екзотична кухня и ястия, които са въодушевени от съвременни заведения за хранене и изискани места. Докато излизате на среща със Скорпион, не забравяйте да изберете японски ресторант. Скорпионът обича суши и морски блага.

Риби

Рибите обичат домашно приготвената храна, достоверните и обичайни ястия. Любимата им кухня най-вероятно би била южноиндийската. Те обичат подправките и ароматите на Южна Индия.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР