Следващата церемония по връчването на престижните кино награди Оскар ще

...
Следващата церемония по връчването на престижните кино награди Оскар ще
Коментари Харесай

Обявиха датата на връчването на следващите Оскар-и

Следващата гала по връчването на влиятелните кино награди " Оскар " ще се организира на 24 февруари в театъра " Долби " в Лос Анджелис, Калифорния. Това бе оповестено в понеделник от Академията на филмовите изкуства и науки, която връчва най-значимите оценки в Холивуд.
Подборът на претендентите за 91-вите " Оскари " ще стартира на 7 януари 2019 година и ще приключи на 14 януари. Номинираните пък ще бъдат оповестени на 22 януари същата година, съобщи БГНЕС.
След това членовете на Американската академия за кино изкуства ще стартират и втория стадий на гласуването, предопределено да дефинира окончателните спечелили в категориите. Този финален кръг на дуела ще бъде открит на 12 февруари и ще приключи на 19 февруари.
По време на тазгодишното издание, огромният победител се оказа фантастичната любовна история на Гийермо дел Торо " Формата на водата ". Победителите в главните категории на 90-тата юбилейна гала не бяха изключително изненадващи - Франсис Макдорманд завоюва " Оскар " за " Най-добра основна женска роля " за превъзходното си осъществяване в " Три билборда отвън града " на Мартин Макдона, а британецът Гари Олдман обра овациите за въплъщението си в министър-председателя Уинстън Чърчил във кино лентата на Джо Райт " Най-мрачният час ". Призьорите в категорията за " Най-добра поддържаща рокля " също бяха предстоящи - при мъжете златната статуетка отиде при Сам Рокуел за играта му в " Три билборда отвън града ", а при дамите - при Алисън Джани за въплъщението й в майката на скандалната американска фигуристка Тоня Хардинг.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР