Следващата седмица трябва да започнат разговори между преговорните екипи на

...
Следващата седмица трябва да започнат разговори между преговорните екипи на
Коментари Харесай

Мария Габриел за новото назначение на Спецов: Предстои бюджет, министърът има право да разчита на свой екип

Следващата седмица би трябвало да стартират диалози сред преговорните екипи на парламентарните групи на " Продължаваме Промяната - Демократична България " и ГЕРБ-СДС дружно с министрите, с цел да бъдат финализирана управническата стратегия на новия кабинет, сподели след държавното съвещание вицепремиерът Мария Габриел.  

" В тази управническа стратегия ще бъдат изложени на напред във времето тези краткосрочни цели, които ще ни разрешат да имаме резултати и по този начин да убедим българските жители, че това държавно управление освен е работещо, а е и устойчиво ", съобщи Мария Габриел.
На съвещанието на кабинета финансовият министър Асен Василев е изложил претекстовете си за промяната на изпълнителния шеф на Национална агенция за приходите, сподели още Габриел: 

" Предстои бюджет и тематиките за събирането и приходите са извънредно значими, тъй че той има своето право да разчита на собствен екип ".

Земетресението в Пловдивско също е било тематика на днешното държавно съвещание: 

" В момента се правят оценка материалните вреди, това са неща, които са извънредно значими, аз също бих се включила към посланието да бъдат спокойни и родителите, и децата, и учителите ". 

По обявата работи: Мария Йорданова БНР подкасти: Поколението Z
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР