Следващата седмица излиза дългоочакваната книга Преподобна Стойна: Чудеса и пророчества,

...
Следващата седмица излиза дългоочакваната книга Преподобна Стойна: Чудеса и пророчества,
Коментари Харесай

Сензация! Излизат пророчествата и целебните рецепти на Преподобна Стойна

Следващата седмица излиза дълго чаканата книга " Преподобна Стойна: Чудеса и пророчества, препоръки и предписания " (изд. " Милениум " ). Ще можете да я намерите на вестникарските павилиони в цялата страна на цена единствено 12 лв..

Преподобна Стойна е един от най-силните български явления. В родината ни тя е фамозна като мощна ясновидка и опитна знахарка. Стойна Димитрова е родена в с. Златарево. Ослепява още като дете, сходно на Ванга, и тогава у нея се отключва способността да вижда в бъдещето и да лекува заболели. Заради това прекарва по-голямата част от живота си в манастира „ Св. Георги “ в с. Златолист, в миналото Долна Сушица, Мелнишко. Често твърди, че патронът на храма е неин нравствен брат и че я насочва и и дава сили да вижда оттатък физическите измерения на света. И до през днешния ден в манастира се усеща особената и мощна сила, оставена от националната светица и се има вяра, че на гроба й се случват чудеса. Стотици българи се стичат към Златолист, молейки Стойна за помощ, като славата й на чудотворка се удостоверява даже и след гибелта й, а златните й препоръки за лекуване и билкови предписания са същински подарък за всеки, който посегне към тях.

През годините доста от българските ясновидци съумяват да се свържат с духа на Стойна и приказват за дарбата ѝ, само че най-красноречиви са думите на Баба Ванга: „ Таа е същинска светица. Она целиот живот го е страдала като светица. Как ме гледаш мене, она е 10 пате по-голема от мене! “. И нееднократно признава, че е нейна духовна учителка.

В премиерната книга ще откриете пророчествата на Преподобна Стойна за бъдещето, неповторимите ѝ предписания за всички заболявания, скъпите препоръки на мъдрата лечителка за здраво здраве и жизнен дух, чудесата, които сбъдва през целия си живот и които не стопират да я следват даже след гибелта ѝ.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР