Следващата седмица е невероятна по свой собствен начин и сега

...
Следващата седмица е невероятна по свой собствен начин и сега
Коментари Харесай

Таро карта на седмицата: Какво ни очаква от 30.01. до 5.02.

Следващата седмица е невероятна по собствен личен метод и в този момент ще ви разкрием за какво.

Таро карта на седмицата 30 януари - 5 февруари е Обесеният.



Следващата седмица ще бъде доста спокойна и даже на моменти ще ви се коства прекомерно дълга. Ще имате възприятието, че нищо не ви се случва и като че ли сте хванати в примката на времето. Силно целесъобразно е обаче, да не планирате доста неща, защото е евентуално проектите ви да бъдат нарушени от независещи от вас условия.

През интервала на Обесеният доста значими задания и планове в работен проект е допустимо безусловно да замръзнат. И колкото и да се стремите да ускорите решаването на проблеми или да подпишете мечтан документ допустимо най-скоро, картите ви поучават да не форсирате събитията и да се отпуснете.

През тази седмица е доста значимо да си дадете отмора и да погледнете надълбоко в себе си, да помислите за същинските си стремежи и за своя път. Картата Обесеният е самата точка на пътя, където прибързаните решения могат да се окажат неверни решения. Много по-благоприятно е да отделите време за разбор на вътрешния си свят.

За тези които имат връзка и за тези, които към момента са свободни, идната седмица няма да донесе нищо ново.

Препоръчително е да не влизате в спорове, защото те могат да се проточат. Липсата на вести също е добра вест. И не се тормозете ненужно, в този динамичен свят моментите на мира в действителност са доста значими за нас.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР