Следващата продукция от вселената на Междузвездни войни - анимационна поредица

...
Следващата продукция от вселената на Междузвездни войни - анимационна поредица
Коментари Харесай

Следващата поредица от Междузвездни войни ще тръгне през май

Следващата продукция от вселената на " Междузвездни войни " - анимационна поредност за група елитни клонинги, озаглавена Star Wars: The Bad Batch ( " Лошата партида " ), ще дебютира на стрийминг платформата Disney + на 4 май.

Датата съответствува с неофициалното честване, известно като Ден на " Междузвездни войни ", когато почитателите на паметната галактическа сага се поздравяват с " Нека четвърти бъде с теб ".



Продукцията " Локи " на студиа " Marvel " за приключенията на злодея, в чийто облик се превъплъщава артистът Том Хидълстън, ще стартира по стрийминг платформата на 11 юни. Хидълстън играе известния персонаж в киновселената на " Marvel ".

Компания " Disney " оповести през декември предходната година, че възнамерява да разшири вселените на " Marvel " и " Междузвездни войни " с 10 нови поредици за привличане на фенове към Disney + на фона на съревнованието с Netflix и други стрийминг платформи.

Към началото на годината Disney +, стартирана през ноември 2019 година, имаше 94,9 милиона клиенти, частично с помощта на известността на " Мандалорианецът " - спин-оф на " Междузвездни войни ", и на сериала " Уандавижън ", който е част от киновселената на " Marvel ".

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР