Следваме графика до края на тази календарна година да имаме

...
Следваме графика до края на тази календарна година да имаме
Коментари Харесай

ГЕРБ: До края на годината ще имаме обнародван законопроект за борба с корупцията

Следваме графика до края на тази календарна година да имаме съответно разискван и обнародван законопроект за битка с корупцията.
Това оповестиха по време на конференция от партия ГЕРБ.

БСП бяха в основата да не бъде признато антокорупципното закондоателство в 44-тото Народно заседание, разгласи ръководителят на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов.

Ще бъдем безкомпромисни в битката с корупцията, сподели Цветанов.
Имаме политическо решение, в съгласие с ръководителя Бойко Борисов управническата ни стратегия да откри своето осъществяване в 4-годишния ни мандат, сподели той.

България е парламентарна република, имаме политическо решение, в съгласие и с съдружните сътрудници за основаването на анкетка комисия за обезпечаването на финансов запас за превъоръжаване на българската войска. Целта е да реализираме стандартите на НАТО до 2020 година, сподели той.

Няма да допуснем да има заиграване със сигурността на страната, сподели Цветан Цветанов.

В тези горещи месеци градусите на напрежение сред политическите партии ще се покачва, само че ние ще работим единствено и само в полза на България, съобщи Цветан Цветанов.

Ще предложим да се сътвори краткотрайна комисия, която да се запознае с всички обстоятелства и резултатите от активността по придобиване на нов военен аероплан. Това сподели ръководителят на парламентарната Комисия по защита и депутат от ГЕРБ ген. Константин Попов по отношение на пътната карта за придобиване на нов вид военен аероплан.

По думите му не би трябвало да се губи време за отговор на въпроси, когато този парламент ще ратифицира съответният контракт.

Той разясни, че задачата е неприкритост, бистрота и изясненост за вземането на едно такова решение. Ген Попов съобщи, че съгласно ГЕРБ всички парламентарни групи би трябвало да са наясно защо ще се харчат средствата. Според него, в случай че не се направи това, Народното събрание може да бъде упрекнато, че стои встрани от процесите.

Цветанов разяснява и декларираното желание за митинг от страна на полицейските синдикати, По думите му разговорът е единственият метод за решение на проблемите.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР