Следпразнично потърсихме неповторимия и легендарен Христо Стоичков, за да сподели

...
Следпразнично потърсихме неповторимия и легендарен Христо Стоичков, за да сподели
Коментари Харесай

Христо Стоичков: Всичко в България ми липсва - приятелите, природата и храната

Следпразнично потърсихме неповторимия и именит Христо Стоичков, с цел да показа по какъв начин ще запомни 2020 година, къде е бил по празниците и още нещо...

Родната звезда неотдавна стана и рекламно лице на магазини T MARKET и през днешния ден ще ни опише какви изненади може да чакаме от бързо растящата верига и по какъв начин са минали фотосите за рекламата на магазините, в които Стоичков е основен воин.

Как изкарахте празниците?

Прекрасно! Така се разви животът ми, че работя в чужбина, а в България си пристигам за отмора и се усещам чудесно. Бяхме дружно с цялото семейство по празниците и се видях със скъпи за мен другари. Човек би трябвало да " зарежда батериите " качествено и аз го направих. Чака ни тежка година, само че се надявам спортът да ни донесе позитивни страсти. Дай Боже през лятото пандемията да свие знамената и да се радваме на европейско състезание и на олимпиада.

Какви изненади да чакаме от вас и от T MARKET и за какво се съгласихте да станете тяхно лице?

Съгласих се да работя с тях, тъй като знам че почитат българското и държат едни от най-ниските цени на пазара. А в този момент в рецесията доста хора го закъсаха и такива магазини са значими. Харесва ми в T MARKET - хем цените са им ниски, хем качеството на храните е високо, и имат кулинария единствено с манджи по български предписания. Като си дойда, честичко си взимам ядене оттова, тъй като доста ми липсват нашите яденета, когато не съм си у нас. Колкото до изненадите - екипът на веригата е възнамерявал неповторими промоции и акции за новата година, които няма да издавам занапред. Следете ги и ще видите.

Разкажете ни някой радостен миг от фотосите за рекламата на T MARKET.

Най-весело беше като ни посрещнаха на снимачната площадка с една огромна трапеза цялостна със скара, салати, таратор, вкусни български манджи, прясно изпечени хлебчета и вкусни десерти. Седнахме целият екип да се разберем какво ще снимаме на маса - по остарял български бит. Така се захласнахме да опитаме от всичко, че след това се наложи да работим няколко часа овъртайм! Децата - артисти също бяха невероятни!

Какво най-вече ви липсва, когато не сте в България?

Всичко в България ми липсва. На първо място приятелите. Знаете, че обичам да съм измежду неповторимата ни природа и да ловувам. Мога да го върша под дърво и камък по света, само че друго си е на Балкана, в Родопите. Чувствам си го като мое. А както споделих и българската храна доста ми липсва постоянно, където и да съм.

Кои са обичаните ви български гозби?

Не съм придирчив. Най-много ми се похапва скара. Не знам обаче дали повече кюфтетата или кебапчетата са ми по-вкусни. Така и нямам отговор и надали в миналото ще имам. Обожавам шопската салата също. Въобще българската кухня ми е обичана и ми липсва в Маями.

Какво можете да сготвите самичък? Кой най-вече обичате да ви готви у дома?

Животът ме е научил самичък да се оправям. Не съм Мастър началник, само че няма да остана гладен. Винаги мога да спретна някое обикновено ястие като бъркани яйца. Те са непокътнатата ми марка.

Внучката ви има ли към този момент обичани български храни?

Много положително дете е Миа. Харесва мусаката - типично по нашенски. Влюби се в баница със сирене и чорба топчета. В България доста й подхожда. Сигурен съм обаче че и тя ще стане като дядо си - човек на света. Като за начало добре се приспособява при промяна на ситуацията, а и към този момент приказва на три езика - български, британски и испански.

Имате ново предизвикателство - вашият бранд H8S, който представихте на 28 септември предходната година. Как върви този " мач "?

Ще ви призная, че ми е извънредно забавно. Почти всеки ден отделях време за H8S. Радвам се, че толкоз доста хора се довериха и повярваха в безапелационното качество на продуктите. През 2021 година ще има още доста нови неща, които ще представим посредством уеб страницата . Но дано те да останат изненада в този момент. Миналата година станах лице и на веригата магазини T MARKET. Серия от блузи с моето лого, създадени особено за Т MARKET, и някои други мои продукти могат да бъдат закупени както от магазините им, по този начин и от

Каква очаквате да е 2021 година?

Здрава! Най-важното от всичко е здравето. Не желая да чувам за вируси и да получавам неприятни новини. Надявам се имунизацията да спре пандемията и да бием шута на COVID-19.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР