Следователите в Русия започнаха наказателно дело за предоставяне на услуги,

...
Следователите в Русия започнаха наказателно дело за предоставяне на услуги,
Коментари Харесай

Тя искаше още по-големи и хубави гърди, но умря на операционната маса

Следователите в Русия започнаха наказателно дело за даване на услуги, които не дават отговор на условията за сигурност, откакто жителката на Москва Екатерина Киселева умря по време на интервенция за увеличаване на гърдите. Пресслужбата на Следствения комитет на Русия прецизира, че нещастието се е случила на 15 април.

" По време на осъществяване на пластична интервенция в частна клиника, 32-годишна жена е умряла на операционната маса ", се споделя в известие на ведомството.

Според предварителната версия, пациентката на клиниката е умряла от остра сърдечносъдова непълнота преди идването на кола за спешна помощ.

В рамките на наказателното дело ще бъдат разпитани ръководителите и медицинския личен състав на клиниката " Триумф палас ", в която е настъпила нещастието. Освен това, с цел да се дефинира повода за гибелта на пациента, ще бъде осъществена съдебномедицинска експертиза.



Майката на умрялата 32-годишна Екатерина Киселева е написала в обществената мрежа:

" На 15.04.2018 година в клиниката " Триумф палас " след интервенция умря щерка ми Киселева Екатерина. Майка на две дребни деца, единствената щерка на възрастни родители. Хирургът Перекрестов и анестезиологът Неджапов направиха интервенцията. Ние сме обезверени, ние сме убити, животът ни свърши. Красива, здрава, интелигентна жена се довери на тези чудовища да отстранят неин минус. Те й взеха освен парите, само че и живота, който тя изцяло бе посветила в интерес на децата си и обичаната си работа ".



Някои от потребителите в интернет прецизират, че Григорий Перекрестов е прочут като умел еластичен хирург. В мрежата той постоянно разгласява селфита със свои пациентки.



Майка на умрялата написа още, че лекарите са скрили гибелта на щерка й в продължение на три часа.

" На този ден, в четири и половина следобяда, ни споделиха, че интервенцията е приключена и то сполучливо! И в 19:30 афишират нейната гибел. После споделиха, че тя е умряла на операционната маса. Тогава какво са правили там в продължение на три часа? Не мога да схвана какво в действителност се е случило. Надяваме се, че почналото следствие ще обясни всичко ".

Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР