Следим нещата около новия филм за Мъже в черно изкъсо

...
Следим нещата около новия филм за Мъже в черно изкъсо
Коментари Харесай

Първи снимки от подготвяния spin-off на Мъже в черно

Следим нещата към новия филм за " Мъже в черно " изкъсо през цялото време. Затова към този момент знаем, че в него ще вземат участие доста наши обичани артисти - Крис Хемсуърт, Теса Томпсън, Лиъм Нийсън и Ребека Фъргюсън .

 Ребека Фъргюсън ще взе участие в
Кое е новото попълнение в " Мъже в черно "

Дали тази задача ще бъде допустима

Както към този момент сме казвали " истинските " мъже в черно - Уил Смит и Томи Лий Джоунс , няма да вземат присъединяване в този " spin-off " (филм, произлизащ от към този момент действителен, който подчертава върху разнообразни аспекти). Но положителната вест е, че към този момент имаме първи фрагменти от снимачната площадка.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Chris Hemsworth (@chrishemsworth) на Сеп 20, 2018 в 10:12 PDT

Снимките са черно-бели, само че разбираме, че двамата са облечени в бели ризи с черни вратовръзки. Не сме и очаквали по-различен аутфит, само че в действителност им стои сносно, а и си проличава, че сред двамата нещата се получават сносно. Има химия, както се споделя.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Tessa Thompson (@tessamaethompson) на Сеп 20, 2018 в 2:11 PDT

Това стана ясно още от " Тор: Рагнарок " (2017 г.), където Теса Томпсън влезе в ролята на Валкирия. Сега с неспокойствие чакаме да забележим и по какъв начин ще наподобяват Лиъм Нийсън и Ребека Фъргюсън. Очакваме кино лентата по кината през юни 2019 година, само че преди този момент би трябвало да забележим и филмов откъс, който да ни хвърли повече светлина върху сюжета.

 Ванеса Кърби ще взе участие в „ spin-off “ на „ Бързи и гневни “
Ново попълнение във кино лентата с Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм

Дуейн Джонсън, Джейсън Стейтъм, Дейвид Лийч, а в този момент и Ванеса Кърби

И тъй като отворихме дума за " spin-off " ще вмъкнем единствено, че към този момент стартираха и фотосите на Hobbs And Shaw с Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм. Там актьорският състав също е много впечатляващ.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР