Следи от използването на високотехнологично оборудване, оставени от древните, отново

...
Следи от използването на високотехнологично оборудване, оставени от древните, отново
Коментари Харесай

Неудобните артефакти: мистериозни древни дупки във формата на звезда

Следи от потреблението на високотехнологично съоръжение, оставени от античните, още веднъж потвърждават, че не знаем доста за нашето минало.На доста места на планетата се откриват странни антични дупки под формата на звезда. Формата им е толкоз съвършена, че не оставя никакво подозрение, че са направени с някакъв инструмент, сходен на модерна бормашина.

 файл - Неудобните артефакти: мистериозни антични дупки във формата на звезда
Дори в този момент не разполагаме с принадлежности способни да създадат хлътналост с идеална форма в твърда канара, а тези дупки са на хиляди години. Много от тях се намират в Египет, Перу и други места с пирамиди и мегалитни структури.

 В Карнак, който е голям храмов комплекс покрай Луксор, Египет, има доста образци за антични сондажни дупки, чийто диаметър е по-голям от човешка ръка. Както можете да видите на фотографията, стената на самото свредло е по-тънка от образците от XXI век и даже инженери и минни специалисти не могат да обяснят от какъв материал е било направено свредлото, с цел да резервира формата и стабилността си освен това състояние
В Карнак, който е голям храмов комплекс покрай Луксор, Египет, има доста образци за антични сондажни дупки, чийто диаметър е по-голям от човешка ръка. Както можете да видите на фотографията, стената на самото свредло е по-тънка от образците от XXI век и даже инженери и минни специалисти не могат да обяснят от какъв материал е било направено свредлото, с цел да резервира формата и стабилността си освен това положениеНито един прочут античен инструмент, нито един занаятчия, не може да направи толкоз постоянен цилиндричен отвор в дълбините на камъка. Има изключително доста въпроси за идеално равните вдлъбнатини, в които не може да мине ръка.Друга дупка във формата на звезда със седем лъча е открита на 30 ноември 2007 година във Волда, Норвегия. В тази страна са открити и други сходни странни обекти, като звездите имат друг брой лъчи, да вземем за пример 7 и 11.
След унищожаване на повърхностната растителност и сипкав лекомислен материал, служащите стартират работа по солидната планина. Тогава откриват мистериозната „ звезда “.

 За съпоставяне: норвежката монета от 5 крони е с диаметър 25 мм, а отворът е с диаметър към 65 – 70 мм
За съпоставяне: норвежката монета от 5 крони е с диаметър 25 мм, а отворът е с диаметър към 65 – 70 ммОткритата дупка във Волда прониква надълбоко в планината.Четете още: Неудобните артефакти: каменните лабиринти на остров Большой ЗаяцкийСпоред локалните хора, служащите доближават четири метра дълбочина, само че се оказва, че дупката продължава хоризонтално във вътрешността паралелно на фиорда Волда в посока север/запад, като се накланя леко надолу.Диаметърът на отвора е към 65 – 70 мм. В момента никой не знае до каква степен се простира дупката и по какъв начин се е образувала.Интересното е, че някои дупки във формата на звезда стават цилиндрични в дълбочина. Сякаш са пробити, с цел да заздравят нещо в тях. В други случаи вдлъбнатината, която първоначално има цилиндрична форма, на несъмнено равнище придобива формата на звезда.

 3 1 - Неудобните артефакти: мистериозни антични дупки във формата на звезда
Изследователите не са разкрили принадлежности, с които да създадат нещо сходно. Може единствено да се допуска, че високотехнологичното съоръжение от предишното е унищожено, отстранено или е открито, само че не го знаем, тъй като не разбираме правилото на деяние. Възможно е да вземем за пример антични строителни принадлежности да ги одобряваме за музикални или ритуални предмети.Според една от теориите звуковите талази биха могли да бъдат употребявани от античните строители за обработка на камък и в този момент това се изследва необятно.Освен това цивилизации, които могат елементарно да обработват камък, са живели по цялата планета или е била една единствена цивилизация?В Скандинавия са открити следи от напреднали антични строители, което е още едно удостоверение за съществуването на антична високоразвита цивилизация на север, може би е Хиперборея …Няколко локални ковачи разкриват, че дупките във формата на звезди са много постоянно срещани в старите времена. Казват, че дупката във Волда най-вероятно е пробита през 30-те години на предишния век, само че доста хора се съмняват в това пояснение, а мистерията остава …
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР