След злополучния инцидент отпреди няколко седмици, Никълъс Кейдж се върна

...
След злополучния инцидент отпреди няколко седмици, Никълъс Кейдж се върна
Коментари Харесай

Никълъс Кейдж се върна у нас! Ето обаче при какви условия ще снима...

След злощастния случай отпреди няколко седмици, Никълъс Кейдж се върна в Бояна. Актьорът счупи крайник през април, поради което се наложи да спре фотосите на екшъна „ КОД:211 ”. а възобновяване си, звездата се подлага на специфична диета в София, която включва свежи артикули доставени непосредствено от Япония. От екипа на артиста в България вършат чудеса с логистиката, единствено и единствено да обезпечат свежи продуктите от Страната на изгряващото слънце, написа „ Телеграф”.

За масажите на артиста се грижи български екип. Носителят на „ Оскар” има два щифта в глезена, откакто счупи крайници си през април на фотосите.

След връщането си от Лос Анджелис, с цел да продължи фотосите на кино лентата, Кейдж изразил предпочитание да взе участие и в бойните подиуми. Ентусиазмът му обаче бил посърнал от режисьора Йорк Шакълтън, който го предизвестил, че няма да рискува още веднъж звездата на кино лентата му да се контузи.

Въпреки това и през уикенда фотосите не протекоха по проект. Заради проливния дъжд масовките навън бяха прекратени. За сметка на това бяха снимани много сполучливо вътрешни фотоси в едно от студиата на киноцентъра.

По график Кейдж би трябвало да отлети за Белгия, незабавно след края на фотосите у нас. Там той ще играе мъж, който се пробва да отмъсти на сектанти, че са умъртвили жена му, написа „ Телеграф”.

Според таблоидите в Съединени американски щати, артистът безусловно не смее да отхвърля функции, тъй като е в съществено финансово усложнение. Дори се наложило да продаде замъка си в Германия за по-малко пари, само че пък бързо получил средствата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР