След вербалната агресия и сбиване в лекарски кабинет в Ново

...
След вербалната агресия и сбиване в лекарски кабинет в Ново
Коментари Харесай

Нападнатият заради ваксина лекар разказа за побоя

След вербалната експанзия и сборичкване в лекарски кабинет в Ново село, доктор Ивайло Иванов проговори пред. Лекарят съобщи, че се усеща потиснат и благодари за поддръжката на своите пациенти в този тежък миг.
Още по темата
Общопрактикуващият доктор се грижи за над 3000 пациенти. Сред тях е и Димо Станев, чиито близки настояват, че е умрял след сложена ваксина на " Янсен ". Няма обаче такова лекарско умозаключение.

Д-р Иванов съобщи, че мъжът самичък е настоял да го ваксинира, с цел да може да се върне на работа в Германия. А Венцислав Ангелов вижда за първи път, когато нахлул в кабинета му. След грозната сцена с принуждение той ще заведе цивилен иск.

" Категорично бях атакуван от този господин, вижда се и на записите по какъв начин протяга ръка. Тези вербални офанзиви, тези физически удари, тези блъсканици в стени. Имам синини по гърба, по лицето... Заплахи за ликвидиране. Аз не съм очаквал такова нещо ", споделя доктор Ивайло Иванов.

Лекарят споделя, че в никакъв случай никого не е притискал да се имунизира.

" Тук в България нормално показанията за имунизация се считат за противопоказания. Категорично сърдечно болните пациенти би трябвало да бъдат имунизирани. Той освен, че трябваше да се ваксинира, а трябваше да се ваксинира по-рано, с цел да се защищити от разболяване. Повтарям, за следващ път този човек умря от заболяване от Covid-19 ", споделя доктор Иванов.

Лекарят благодари на сътрудниците и на пациентите си, които го поддържаха " в този сложен за мен миг ".

Вчера десетки поданици на няколко русенски села се събраха на площада в Ново село, с цел да изразят своята цялостна поддръжка към доктор Ивайло Иванов и настояха да има обективни санкции за нахлуване над лекари.

Д-р Иванов споделя още, че случилото се не го демотивира и ще продължава, както до момента, да се грижи за своите пациенти.

Заради зачестилите случаи на експанзия над медици в Русе и жестокото ликвидиране на собственичката на верига аптеки Ери Пехливанян, публицисти приканват довечера русенци да възпламенят свещ у дома в символ на съпричастност.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР