След вчерашната поредна травма за Франция, където заложническа криза завърши

...
След вчерашната поредна травма за Франция, където заложническа криза завърши
Коментари Харесай

Заложническата криза във Франция: Френските власти не са смятали нападателя за толкова опасен

След вчерашната поредна контузия за Франция, където заложническа рецесия приключи с четирима починали, в този момент ще разберем и последната информация за броя на ранените.В дребен град в южната част на страната мъж взе заложници в супермаркет.  Нападателят беше погубен от полицията. Отговорност за нападението пое ИДИЛ, напомня Нова тв.  Дали в действителност тя стои зад  офанзивата – към този момент няма доказателства за това.

 Броят на жертвите се усили. Вчера имаше известни пет жертви, а през днешния ден броят се усили на 16. Четирима са убитите, а другите са ранени, като най-малко трима са в доста тежко положение. Животът си загуби и служителят на реда, който през вчерашния ден непринудено влезе в ролята на пленник и се замени за останалите заложници. Рано тази заран той загуби живота си, откакто през вчерашния ден по време на акцията бе тежко ранен.

Във Франция се приказва, че мароканецът, който извърши нападението е бил радикализиран. Той е попадал в досие на специфичните елементи, в което има още 13 хиляди души. Той е бил наблюдаван от полицията, само че не е бил считан за евентуален терорист. Два път за по 1 месец е влизал в пандиза, само че за дребни закононарушения. Вчерашните му дейности са изненада за всички във Франция. Неговата 17-годишна другарка е в ареста, с цел да бъде разпитана от управляващите.

Предстои да разберем какви са били претекстовете на нападателя.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР