След успешния уикенд на Филмови нощи Филипополис“, по време на

...
След успешния уикенд на Филмови нощи Филипополис“, по време на
Коментари Харесай

Ето какво ви очаква тази вечер на Филмови нощи във Филипополис

След сполучливия уикенд на " Филмови нощи Филипополис “, по време на който феновете съумяха да видят някои от обичаните си филми под звездите, както и класиката " МАТРИЦАТА “, новата седмица носи нови оферти за феновете на българското кино, както и нещо особено за най-малките кино почитатели.

От 21:10 довечера ще бъде прожекцията на детския анимационен филм " ХОТЕЛ ТРАНСИЛВАНИЯ 3 “, в който, с помощта на гласовете на Алекс Сърчаджиева, Георги Спасов, Елен Колева и други ще разберете какво става, откакто петзвездният хотел " Трансилвания " за чудовища отвори порти и за индивиди. Собственикът му граф Дракула се е потопил в неуморни грижи за почивката и заниманията на чудатите си посетители. Той е не запомнил какво значи да се любува на " живота ". Загрижена за щастието и здравето на обичания си татко, Мейвис взема решение да заведе него и фамилията (включително и дядо ѝ Влад) на първокласен колосален круиз. Към тях несъмнено се причислява " глутницата на Драк " - Франкенщайн и брачната половинка му Юнис, мумията Мъри, Невидимия човек, върколака Уейн и безбройната му челяд.

От 23:30 същата вечер ви чака българския филм " РАДИОГРАМОФОН “ – с присъединяване на Яна Титова, Александър Алексиев, Ованес Торосян и други Създаден по действителна история, филмът споделя за Али, който с заплаха за живота си подхваща тридневно странствуване през охраняваните от армията планини, с цел да стигне до най-близкия град. Али желае да купи радио за своя захласнат от рокендрола наследник. Развиваща се на фона на комунистическия режим в България, тази история не е просто за този татко и какъв брой надалеч е подготвен да стигне за сина си. Това е роман за един човек, който обезверено желае да си върне чувството за независимост.

Билети на касата на кино " Орфей “ от 19.30 до 23.30 ч или онлайн на boxoffice.bg
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР