След тридневна почивка футболистите на ЦСКА-София подновиха тренировки на базата

...
След тридневна почивка футболистите на ЦСКА-София подновиха тренировки на базата
Коментари Харесай

ЦСКА-София поднови тренировки

След тридневна отмора футболистите на ЦСКА-София възобновиха тренировки въз основата в Панчарево, оповестява формалният уебсайт на клуба. В утринното занятие се включиха всички играчи като се изключи Рубен Пинто, който пропусна и лагера в Испания поради травма.

Португалският полузащитник претърпя лекарска намеса, откакто получи удар в ребрата по време на контролата с Вихрен (Сандански) и беше обиден единият му бъбрек. Пинто ще почива до 20 февруари, след което ще възобнови тренировки с отбора на Стамен Белчев.

Друг от халфовете в селекцията на хасковлията - Кристиян Малинов, който пропусна другарските мачове със Спартак (Москва) и Тянжин (Теда) поради лека травма, стартира заниманието със съотборниците си, след което продължи да се приготвя настрана с кондиционните треньори.

Завърналият се от рехабилитация в Германия Андре Монтейро-Укра също започва тренировката наедно с останалите футболисти, само че по-късно се готви самостоятелно по специфична стратегия, направена от кондиционните треньори и лекарския щаб на отбора, които наблюдават неговото положение.

Тази събота, 10 февруари, на " алените " им следва да изиграят последната си контрола преди старта на полусезона в Първа професионална лига. Съперник на ЦСКА-София от 13:00 часа на " Армията " ще бъде един от водачите във Втора лига Царско село.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР