След тридневна почивка футболистите на ЦСКА подновиха тренировки на базата

...
След тридневна почивка футболистите на ЦСКА подновиха тренировки на базата
Коментари Харесай

Край на почивката за ЦСКА

След тридневна отмора футболистите на ЦСКА възобновиха тренировки въз основата в Панчарево, оповестява формалният уебсайт на клуба. В утринното занятие се включиха всички играчи като се изключи Рубен Пинто, който пропусна и лагера в Испания поради травма.

Португалският полузащитник претърпя лекарска намеса, откакто получи удар в ребрата по време на контролата с Вихрен (Сандански) и беше обиден единият му бъбрек. Пинто ще почива до 20 февруари, след което ще възобнови тренировки с отбора на Стамен Белчев.

Друг от халфовете в селекцията на хасковлията - Кристиян Малинов, който пропусна другарските мачове със Спартак (Москва) и Тянжин (Теда) поради лека травма, стартира заниманието със съотборниците си, след което продължи да се приготвя настрана.

Завърналият се от рехабилитация в Германия Андре Монтейро-Укра също започва тренировката наедно с останалите футболисти, само че по-късно се готви самостоятелно по специфична стратегия, направена от кондиционните треньори и лекарския щаб на отбора, които наблюдават неговото положение.

 Ивелин Попов предложил Кирил Десподов на Спартак (Москва)
Предложиха Кирил Десподов на Спартак (Москва)

Ивелин Попов се пробва да му уреди трансфер в съветския гранд
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР