След три рекордно разпродадени събития Руши отново ще бъде гост

...
След три рекордно разпродадени събития Руши отново ще бъде гост
Коментари Харесай

Руши се завръща на Терминал 1

След три рекордно разпродадени събития Руши още веднъж ще бъде посетител на столичния клуб "Терминал 1 " (ул. "Ангел Кънчев " 1). Датата е 28 ноември, а билетите в продажба са лимитирани до 400 бройки. Новото шоу ще бъде микс от най-големите шлагери на поп звездата и особено подбрани кавъри. Лайв бандата този път ще бъде в състав Иво Чалъков (Gravity Co., ApeMen) - китари, Васил Вутев (Soulization, Dayo) - барабани, Денис Попстоев (Southwick)- синтове и програминг, Катя Кръстева и Елена Сиракова - беквокали.
Като реализатор Руши дебютира през 2001 година с парчето "Всичко се връща ". Следват 4 албума, над 10 сингъла с клипове и награди. Активно се занимава с поп музика през идващите 7 години. Някои от най-известните му шлагер сингли са още "Il Ritmo Del Mio Cuore ", "Ти беше " и "Хотел** ".
След последния си по-алтернативен албум - "Post Sleep " (2008), работи повече като артист и режисьор. Завършва магистърска стратегия за късометражно кино в Ню Йорк, снима реклами, видеа за други актьори, избират го за основна роля в "Цветът на хамелеона ". За превъплъщението в маниакалния псевдо-шпионин Батко Стаменов през 2013 година Руши получава премия за "Най-добър артист " от Българската кино академия.
Следват предложения за няколко основни функции - във "Времето е наше " на Петър Попзлатев, който неотдавна беше показан на фестивала "Златна роза " и следва да открие "Киномания ", "Снимка с Юки " на Лъчезар Аврамов и "18% сиво " на режисьора Виктор Чучков по едноименния разказ на Захари Карабашлиев, също с идни министър председатели на огромен екран.
През цялото време Руши не стопира да работи и като създател на музикални планове за други реализатори.
Билетите за концерта на 28 ноември в клуб "Терминал 1 " към този момент се оферират в мрежата на Eventim.bg на цени от 20 лева на предварителна продажба и 25 лева на самата дата и на място.

https://www.facebook.com/events/346639156071087/

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР