След Теория на Големия взрив Кейли Куоко бе поставена в

...
След Теория на Големия взрив Кейли Куоко бе поставена в
Коментари Харесай

Новото предизвикателство пред Кейли Куоко

След " Теория на Големия гърмеж " Кейли Куоко бе сложена в много сложна обстановка. Тя трябваше да откри верния метод, по който да продължи кариерата си след толкоз сполучлив сериал.

Готова ли е Кейли Куоко още веднъж да се качи на борда

Какви са възможностите " Стюардесата " да има трети сезон

И умерено можем да кажем, че съумя да го направи със " Стюардесата ". За момента към момента не е ясно дали трети сезон ще има, само че първите два са задоволително сполучливи, с цел да ѝ дадат убеденост да продължава в същия дух. И го прави.

От Variety разбираме, че Куоко ще се впусне в трилър с комедийни нотки. Based on a True Story е основан на действителна история и ще ни покаже по какъв начин житейските пътища на брокер, водопроводчик и някогашна тенис звезда се преплитат най-неочаквано.

Това ще разкрие обособеността на американците по мистериите, свързани с незаконни дейности, убийства и плавното затваряне на тоалетната паница. За момента не се знае нищо друго към сюжета. Освен че Кейли Куоко ще влезе в ролята на омъжена жена на име Ейва Бартлет.
 Кейли Куоко, Hilarity For Charity, черна рокля и по какъв начин звездата подсети за себе си
Кейли Куоко подсети за себе си по хубав метод

Приятна изненада

На Based on a True Story беше дадена зелена светлина от Peacock още през април, само че едвам в този момент продуцентите са намерили подобаваща актриса за основната роля.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР