След тази доста мрачна пролет, се надяваме слънцето най-накрая да

...
След тази доста мрачна пролет, се надяваме слънцето най-накрая да
Коментари Харесай

5 стилни и модерни цветови комбинации, които носим това лято

След тази много мрачна пролет, се надяваме слънцето най-сетне да ни разреши да сменим напълно дрешника си. Искаме към този момент да открием сезона на леките рокли, ленените комплекти и сандалите. Въпреки че и през зимата добавяхме цвят в стайлинга, само че през топлите месеци ни се желае да бъдем още по-смели в това отношение. Затова връщаме в играта color block тоалетите. И с цел да не мислим доста дали вършим неточности при съчетаванията, взехме решение да споделим няколко елегантни, само че и много забавни цветови комбинации, които ще носим това лято.

Ако дълго време смесването на розово и алено в един стайлинг се смяташе за неприятен усет, дизайнерът Кензо Такада съумя да промени това, като комбинира тези два цвята върху емблематичните си флорални щампи още при започване на 70-те. Оттогава тази композиция е доста модерно и това лято аленото и розовото ще се съчетават повече от всеки път.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Tiffany Hsu (@handinfire)

Летните цветове като жълтото и синьото се съчетават естествено, като синьото небе и слънцето. Много модерното тази година ярко синьо, даже пастелно, бихме носили без ограничавания до края на лятото. Костюмът в този цвят ще бъде още по-ярък единствено в комбиниране с хубав бледожълт топ, само че по-предпазливите могат също толкоз елементарно да съчетаят синя риза и дънкови къси панталони с няколко аксесоара в най-слънчевите нюанси на жълтото.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Emili Sindlev (@emilisindlev)

Стигаме до комбинацията от зелено и розово, които толкоз добре се съчетават, без значение по какъв метод, тъй като тук даже и аксесоарите са положителни съдружници. За по-лесен баланс може единият цвят да е преобладаващ, а другия да се употребява за акцент под формата на чанта или очила.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Leonie Hanne (@leoniehanne)

Червеното и оранжевото е онази смела композиция, която малко на брой биха се осмелили да пробват, само че тя може да наподобява ужасно.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Naomi Ross (@naaomiross)

Завършваме с не толкоз истинското съчетаване на бяло и черно, само че пък то работи постоянно и всеки сезон. Колан, съвременни равни сандали и минималистична черна чанта мигновено ще внесат доза изтънченост, в случай че сме облечени в бяло. Семпла и ефикасна композиция, с която в никакъв случай няма да сгрешим, изключително в случай че сме се отправили към Лазурния бряг.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Viky Rader (@vikyandthekid)

 
15 стайлинг хрумвания, които сигурно бихме носили през юни

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР