След спекулациите относно кой ще води втория сезон на риалитито

...
След спекулациите относно кой ще води втория сезон на риалитито
Коментари Харесай

Ето кои взеха хляба на Алекс Сърчаджиева

След спекулациите по отношение на кой ще води втория сезон на риалитито "Игри на волята ", най-сетне станя ясно кой сменя Сашка Сърчаджиева в продукцията на Нова телевизия. Това са сътрудниците й Ралица Паскалева и Димо Алексиев.


През септември феновете ще ги видят в непредвидена нова роля, впускайки се в предизвикването на плана. По време на целия сезон Ралица и Димо ще бъдат покрай всичките 24 участници, освен по време на борбите, само че и отвън арената, с цел да покажат още по-завладяващи и забавни моменти за почитателите на формата.



Двамата водещи ще бъдат един до друг, с цел да показват всички участници на феновете. Те ги посрещат преди всяка борба и слагат пред тях идващото предизвикателство. Всеки от тях има и характерна роля във формата. Димо има нелеката задача като състезател и мъж да разяснява всички борби и да следи за спазването на разпоредбите, а Ралица ще вкара фена в аналитичните мнения за взаимоотношенията сред участниците. Тя ще е на чело на препоръките на племената, на които ще бъде извърнат мощен акцент през идния сезон.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР