След скандалните разкрития и загатвания на Диана Димитрова за побой

...
След скандалните разкрития и загатвания на Диана Димитрова за побой
Коментари Харесай

Прокуратурата разпитва Юлиан Вергов за скандала с Диана Димитрова

След скандалните разкрития и загатвания на Диана Димитрова за побой от страна на сътрудника й Юлиан Вергов, той към този момент не е коментирал непосредствено обстановката, макар че това е повече от предстоящо.

Нещо повече! Погледнато в профил артистът май ни минимум не се разкайва за случилото се, а даже в противен случай - заричал се е пред другари и сътрудници, че още веднъж би протегнал ръка на колежката си поради това, което тя му била сторила.

Преди 5 години артистът се нахвърлил върху Димитрова поради нейни интриги и операции към щерка му Алена, а щом станело въпрос за детето му, Вергов ставал звяр, написа " Уикенд ". Според тиражираната история - Вергов се опитал да се раздели с Диана Димитрова, с цел да опита да резервира брака си, само че актрисата не играла почтено по отношение на фамилията му и се пробвала да се сприятели с 15-годишната му щерка, настройвайки я против майка й. Вергов буен и сега, в който видял Диана Димитрова на фотосите на " Откраднат живот ", незабавно отпуснал гнева си и я нокаутирал. Засега Вергов не приказва по тематиката, а Диана Димитрова е повече от красноречива в постовете си.

В понеделник следва артистът да бъде разпитан от прокуратурата - нещо, което се твърди, че въобще не го тормозило, а даже се заканвал, че и пред проверяващите ще каже, че не съжалява. Освен Вергов, като причинител на действието, наказателна отговорност може да понесе и Евтим Милошев, който е продуцент на сериала, защото съгласно думите на Диана Димитрова, точно той я е изманипулирал да не подава жалка тогава против сътрудника си. Любопитна детайлност е, че във всички показания, които Диана Димитрова прави, тя въобще не загатва дъщерята на бияча си. Какво тъкмо се е случило сред нея и Вергов, занапред ще излиза наяве.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР